• 1
    dolmuyor kardeşim...dolmayan, dolamayan, doluramadığımız, dolduramadıklarımızdan bir spor salonu.

    fenerbahçe geliyor dolmuyor. altı kişiyle onları yeniyorsun ertesi maç dolmuyor. euroleague'de dolmuyor. kadınlar euroleague'de fenerbahçe'yle oynuyorsun yine dolmuyor. dolmuyor arkadaşım, dol-mu-yor!!!

    sonra mesela hasbelkader 500 kişi geliyor maça. 100 tanesi yönetim uyuma basketbola sahip çık diyor ki x ülkesinden benzer minvalde y hikayesini dinlesen götünle gülersin.

    sonra mesela bir gaz olunuyor 5000-6000 kişi "euroleague maçı var ogluuummm" diyerek geliyorlar maça. takım kaybedince başlıyorlar basketbol sahasınaellerine ne gelirse atmaya. takımlarını sırtlayan sırplara aldırmandan fuck you serbia diyorlar mesela. gelip gelecekleri bir maç onda da saha kapattırıyorlar, ceza aldırttırıyorlar safi zarar veriyorlar ki x ülkesinden benzer minvalde y hikayesini dinlesen götünle gülersin.

    sonra mesela reisli falan kabilemsi bir gruplar var. göte tekmeyle otobüslere falan biniyor bunlar. niyet ediyorlar pankart yapıyorlar bir bakıyorsun ki yanlış portrenin altına yanlış oyuncu ismi yazılmış. belki kaynak yetersizliğinden belki özensizlikten aman ne olsun denerekten salonda sergiliyorlar bunları ki x ülkesinden benzer minvalde y hikayesini dinlesen götünle gülersin.

    sonra ve çok sonrası var...sessizliği fırsat bilip söven, basketbolcusu faul kaçırdığında "vay amına koyim senin elinin ayağının" tadında takılan, 5 liralık bileti almayıp yıldız transferi bekleyen modelleri var galatasaray basketbol taraftarının ki x ülkesinden benzer minvalde y hikayesini dinlesen götünle gülersin.

    ki gülersin yani...her ağlanacak hale güldüğün gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın