resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4212
    1, max. 2 maç oynatılıp 3-4 maç yedekten dahi olsa oyuna girmemesi gereken futbolcumuz. gömmeden önce bir okuyun.

    emre, enteresan şekilde inanılmaz çabuk havaya giriyor. arka arkaya oynadığı 2 maçta iyi katkı sağlarken 3. maçta ve devamında sneijder'in denemeyeceği anlamsız hareketler deniyor.

    öte yandan, 23-24 yaşına geldi (eşşek kadar adam oldu babında, yoksa daha ufak olabilir) ancak halen şu egoist oyun yapısından kurtulamadı. bu yapı nedeniyle özellikle geriye gelip kazandığı topları bile saçma sapan kaybederek pozisyon/pozisyonlar verdirebiliyor.

    beni en çok rahatsız eden özelliği ise, takımın önde olduğu anlarda saçma sapan vuruşlar veya çalımlar deneyerek kendine oynamayı tercih etmesi. ilk aklıma takıldıktan sonra batmaya başladı bu özelliği. maç berabere iken hiç şut çekmeyen emre, 38. dakikada takım 1-0 öne geçsin 45'e kadar en az 3 anlamsız şut çıkartıyor. işin enteresan tarafı, 38. dakikaya kadar çok daha net şut pozisyonlarında bu şutu çekmeyen adamın 10 kişi kapanan takıma karşı bu şutları 20-30 metre uzaklıktan denemesi. yanlış anlaşılmasın, elbette vursunlar kaleye hatta bence herkes vursun, 40 tane şutumuz olsun maçta, hatta sneijder dışında vurmuyor oluşumuz da canımı sıkıyor ama abicim eğer sen şutuna güveniyorsan bunu 3. dakikada da çekersin, 40. saniyede de. eğer skor avantajın yokken şut çekebileceğin yerde çekmiyorsan (burada genelde geri pas falan yapıyor, hani şut çekmiyor da orta yapıyor, pozisyon hazırlıyor olarak algılanmasın) "ben şutuma güvenmiyorum" demektir bu. a) şutuna güvenmiyorsan neden 7 dakikada 3 şut çekip 3 atak bitiriyorsun? b) neden bu işi sadece takım önde iken yapıyorsun? (ki biliyosun rahat gol yiyoruz)

    bi dikkat ederseniz anlayacaksınız ne demek istediğimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın