resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 640
    sabri'yi savunurken en cok kullanilan argumanlardan** biri galatasaray'a bu kadar teknik direktorun gelip hepsinin sabri'yi oynatmasidir. hatta demin bir entry gormustum simdi bulamadim, silinmis olabilir. neyse simdi bakalim:
    mircea lucescu: bir kere sabri'ye ilk kez a takimda forma veren teknik direktor fatih terim'di. lucescu hicbir zaman sabri'yi oynatmadi. belki onemsiz bir macta 90+ da oyuna sokmus olabilir, o kadar.
    fatih terim: 2002-2003 sezonunda sanirim 3 macta oynatmis, ertesi sezon tum sezon oynatmisti. ama o donemin kadrosunu hatirlarsak sabri'nin super yetenek gibi durmasi normaldir. hem zaten sabri o zamanlar gelecek vaadeden bir genc olarak goruluyordu. kendisi futbol olarak aradan gecen 6 senede yerinde saymak soyle dursun, geriye gitmistir.
    gheorghe hagi: evet hagi de sabri'yi oynatanlardi. fakat sonucta sabri banko 11 oyuncusu degildi. genelde hasan sas'in ve sezonun 2. devresinde ribery'nin yedegiydi. yine de sadece sabri'yi kazanmak icin bazi maclarda ribery'yi cikarip sabri'yi sokuyordu.
    erik gerets: ya tamam gerets de oynatti ama o zamanin galatasaray kadrosunu bir dusunun. gerets'in elinde cok iyi bir kadro mu vardi da sabri her seye ragmen sans bulabildi? gerets doneminde de banko oynadigini soylemek yanlis olur. hasan sas'la rotasyonlu olarak oynuyordu.
    karl heinz feldkamp: 2007-2008 sezonunun birinci devresinde sag bekte ugur oynuyordu. sag kanatta ise sabri zaman zaman oynuyordu, yani her zaman degil. genelde baris ozbek ya da serkan calik'i tercih ediyordu. hepimizin hatirlayacagi gibi, ocak ayi filandi, feldkamp sabri'yle papaz olmus, sabri'yi kadro disi birakmisti. ama ugur o lanet macta sakatlaninca sag beke konacak baska oyuncu olmadigi icin mecburen sabri "affedilmis" ve sezon sonuna kadar sag bekte oynamisti. hatirlanacagi gibi leverkusen macinda* baris'i denemisti ama baris'in o mactaki performansindan sonra sabri'ye donmek zorunda kalmisti.
    michael skibbe: belki de fatih terim'den sonra sabri'yi banko oynatan ilk teknik direktor michael skibbe'dir. iyi de adam ne yapsindi yahu? ugur ucar 2008 subat'tan beri sakat. serkan kurtulus var ama cok genc. turkiye'deki teknik direktorlerin de isini kaybetme korkusuyla gunluk hareket etmek zorunda olduklarini, genc oyunculara oyle kolay kolay forma veremediklerini de biliyoruz. * hal boyle olunca da sabri'yi banko oynatmak zorunda kaldi.
    frank rijkaard: adam daha yeni geldi, sunun surasinda kac maca cikti? bir macta sabri'ye forma verdi diye butun sezon banko oynatacak mi demek? ugur da iyilesti, insallah bir daha sakatlanmaz da butun sezon sabri yerine oynar.
    pesin edit: kotulemeden once bir dusunun, haksiz miyim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın