• 335
    iki tane pozisyon alamayan takımın mücadelesi şeklinde geçmiştir. iki takım da defansını ortasahaya kadar çıkarıyor. iki takım da sabırla pas yapmadan, defansın arkasına uzun top atmayı tercih etti. bunda başarılı da oldu. haliyle heyacanlı ama bir o kadar da saçma maç oldu.

    takım defansımız her zamankinden daha kötüydü. chedjou-hakan uyumlu bir ikili değil. çünkü ikisi de ağır futbolcular. kasımpaşa'nın direkt oynaması ve ileri uçtaki kıvrak elemanları, chedjou ve hakan'ı fazla koşturdu, yordu. bu da defansın çizgisini, düzenini sürekli bozdu. semih olsaydı bu kadar bocalamazdık diye düşünüyorum. çünkü semih birebir mücadeleyi seven ve nispeten daha çevik bir oyuncu.

    öte yandan kasımpaşaspor için bu maç gazozuna olmasaydı, maçı çeviremeyebilirdik. adamlar resmen pressiz, markajsız sadece bize gol atmak, fark atmak için oynadılar. 2-0'dan sonra geri çekilmediler. muslera topu direkle karışık kurtarmasa maç 3-0 oluyordu, ama döndü 2-3 oldu. her zaman bu kadar şanslı olmayabiliriz, defansımıza bir an önce çare bulmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın