• 66
    şimdi kadında doğurganlığın, döllenmenin olabilmesi için erkeğin spermlerinin kadın vajinasının arkasına ulaşabilmesi gerekmektedir, bunun için de 10 cm ve üzerindeki bir boy yeterlidir.
    şimdi dünyanın bütünü ekvatoru baz alırsak 40075.16km dir. istanbul-edirne arası mesafe ise 230.6km.
    fener'in istanbul'dan yola çıkıp edirne sınırını geçtiği anda varolan ya da varolduğu iddia edilen tüm etkinliğinin, tanınırlığının, gücünün ve hatta özgüveninin kaybolduğunu da dikkate alırsak bu hesapla;

    230.6 / 40075.16 = 0,0058 oradan elde var ikiii, biraz da parmak hesabıııı. evet buldum.

    fenerin büyüklüğü ulaşmak istediği hedefin daha %0,058'ine vardığı anda biter.

    çok nadir sevilla, cska moscova başarılarını da o gün aşırı tüketilmiş fındık fıstık veya gizlice alınmış bir viagranın kısa süreli patlamaya neden olması olarak görmek mümkün.

    çözümü var mıdır? şöyle ki; penisi büyüttüğü iddia edilen daum, aragones gibi marka ve tipleri olan vakum pompaları, penis sertleştiğinde içindeki kanı tutan kapakçıklara ters basınç yolu ile zarar vermekte ve sertleşme problemlerinin gelişmesine neden olmakta olduğundan sağlıklı bir çözümü malesef yoktur.
    en güzeli çapını bilmek ve elindeki ile avunmaktır.
    üzgünüm fener kardeş büyüklüğünün bilimsel platformdaki hesabı budur ve eczaneden her seferinde en büyük boy condom'u alıyor olmanı da kimsecikler yemez.
    maradona bile dünyanın bir ucundan görür de "fenerbahçe mi? kim o galatasaray'da mı oynuyor?" diye takıverir kapağı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın