• 328
    ömrü hayatımda izlediğim en saçma sapan maçlardan biri oldu. ne türkiye liginde, ne avrupa liginde böyle bir maç izlemedim uzun zamandır. bildiğin halı saha maçı gibi geçti.

    ilk 45 dakika galatasaray'ın orta saha 4lüsü o kadar ileride kaldı ki, kasımpaşa kendi yarı sahasından attığı tek bir uzun topla bir dünya pozisyon yakaladı. tek bir pas ya, tek bir pas atılıyor, top bizim yarı sahaya geçiyor, kadrajda bizden orta saha oyuncusu yok, bekler bir var bir yok, inanılmaz, bir değil, iki değil. bir sürü pozisyon var böyle. rıdvan dilmen'in ilk yarı sonunda yaptığı, bu maç 5-1 de bitebilir, 2-4 de bitebilir yorumu da sırf bu yüzden ve çok doğru bir yorumdu bu maç için. 2.yarı kasımpaşa'nın topu direkten dönmese 5-1'e gidiyordu maç, direkten döndü, 2-3 oldu.

    asıl şaşırtan olay da, skor üstünlüğünü elimize geçirdikten sonra bu halı saha vari dengesiz hücumlarımızın devam etmesi, savunmada hala eksik yakalanmaya devam etmemiz. net olarak hatırladığım 2-3'ten sonra selçuk'un kullandığı bir kornerden sonra kontra yememiz, arkadaş bari korner atarken, geri dönüş olarak kontra yemeyelim ya. bu kadar mı kötü diziliyoruz sahaya.

    maç sonunu abdurrahim albayrak gibi izledim, bu maç ne olur böyle geçsin gitmiş olsun, şampiyonluk fitilinin yandığı maç olarak hatırlayalım, olsun bitsin, bir tane daha bu tarz bir maç çıkaracak kalp yok bende.
App Store'dan indirin Google Play'den alın