resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1820
    kendisi cok iyi bir insan, yuzunden belli ki cok temiz bir insan. ama allah rizasi icin bu takim kasimpasa gibi bitik bir takima karsi ne futbol oynadi arkadaslar? teknigini, taktigini filan gectim, sadece oyuncu tercihlerine bakinca bile umut bulut denen futbol fakirine bir insan nasil doksan dakika tahammul eder? pandev gibi, sinan gibi cok daha iyi alternatifler neden denenmiyor? bruma'nin olcan'dan eksigi neydi? haftalardir formda oynayan koray yerine neden hakan balta? tum bunlari kendisini destekleyenler de goruyor fakat kendisi neden israr ediyor ayni hatalarda?

    oyuna gelirsek de, birincisi cok yavas ve temposuz oynuyoruz. he tabii ki yukarida saydigim oyuncu tercihleriyle daha hizli ne oynanabilir orasi da mechul. sneijder'in, yasin'in cok ayagina bakiyoruz. karsilastirmak da hic istemiyorum ama bireysel yetenek fakiri besiktas takimi bize kiyasla makine gibi oynuyor. bizdeyse ne zaman sneijder ver kaca giriyor, ne zaman sneijder derinlemesine ara pas atiyor, o zaman pozisyon buluyoruz. kontraatak diye bir sey olursa anca yasin gibi, sneijder gibi, zaman zaman telles-bruma gibi adamlarin bireysel cabalariyla oluyor. organize calisilmis kontraatak en son ne zaman yapabildik?

    savunmada hucuma cikarken cok top kaybediyoruz. sahaya yayilimimiz da cok kotu oldugu icin oyuncular bazi bolgelerde cok yakin dururken bazi bolgeleri cok bos birakiyorlar ve rakip hizli hucuma cikinca zor durumda kaliyoruz. chedjou zaten hizli bir adam degil. onun yaninda hakan balta'yi oynatmak intihar degil mi? buyuk takim bu kadar cok top kaybi yapar mi hem de hucuma cikarken?

    tum kalbimle kendisinin basarili olmasini istiyorum ancak kendisinin tolere edilemeyecek kadar cok hata yaptigini dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın