• 11
    acikcasi suanki dunya futbol duzeninde cl ceyrek finali uefa finaline esdeger sayilir. clde yari finale cikmak kanimca uefayi almaktan daha zorlu bir surec.

    elle tutulur basarilar iyidir. bir kupa kaldirmak her zaman yari finalden daha onemlidir tarihsel açıdan. ama bir de bize verdigi tatmine bakalim. tatmin acisindan yari final bizi daha cok doyurur şuan. cunku uefa kupasi artik biraz daha itilmis, buyuk takimlarin yedekleriyle ciktiklari maclara sahne olan bir lig haline gelmis. ama cl her anlamda heyecan dolu. brugge besiktas macini izleyin bir de clden herhangi bir grup maci izleyin aradaki kalite farkini anlayacaksiniz. bu nedenle taraftar daha kaliteli bir olusumun daha kucuk bir parcasi olmayi daha kotu bir olusumun sahibi olmaya tercih edebilir.

    ama tabiki uzun uefaya yolumuz duserse alma ihtimalimiz cl gibi kaf daginin ardi olmadigi icin ona da belki şuan baktigimiz gozle degil daha onemliymis gibi bakmaya baslamamiz da muhtemel. ancak uzaktan bakinca clde yari finale cikmak uefa finalinden cok cok daha heyecan verici gorunuyor acikcasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın