• 3871
    --- alıntı ---

    avrupa kupaları katsayı sıralamasında 37. sırada olan takım. sezon sonunda ise 29. sıraya yükselecek.

    borussia dortmund seneye şampiyonlar ligine gidemeyeceği için şampiyonlar ligi'ne gitmesi durumunda 28. sırada olacak. tabi tottenham, valencia gibi şampiyonlar ligine gideceği henüz belli olmayan takımlar da var. şayet bunlar da gidemezse 25. sıraya kadar çıkması muhtemel. bu da galatasaray'ın gruplara 3. torbadan gireceği anlamına geliyor. zaten 3. torbadan gruplara girebilmek için ilk 30 içinde olmak yeterli. bazen ilk 40 içinde olanlar bile girebiliyor.

    şayet şampiyonlar ligine direkt gidemez, eleme turları oynarsak, bu sıralama ile eleme turlarındaki kuralara seribaşı katılıyor olacağız. 2010-2011 sezonunda avrupa'ya gidemediğimiz için sadece 2 puan almışız. seneye bu puan silinecek. 2011-2012 yılında ise yine katılamadığımız için sadece 1 puan almışız.

    eğer önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'ne katılıp gruplardan çıkarsak, bir sonraki sezon için şampiyonlar ligi'ne 2. torbadan girebiliriz.

    kulüp sıralamaları için;

    http://www.uefa.com/…ssociations/uefarankings/club/
    --- alıntı ---

    ekşi'den bir kardeşimiz yazmış. 3. torba garanti gibi.

    2015 yazını adam gibi futbolcular alarak geçirin ey seçilecek yeni yönetim. bir sezon daha başarısızlığa tahammülümüz yok.

    işe de güzel bir oyuncu izleme komitesi kurarak başlansın gözünüzü seveyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın