resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1752
    fanatik gazetesinde yayınlanan, senenin en kritik maçlarından birinin evvelinde, masa başından yazıldığı her halinden belli olan ve insanoğlunun ezbere düşünme yeteneğinin ustalığını gözümüze sokan bir haber küpürü üzerinden yerden yere vurulan hocamız. öyle ki, bu ezbere düşünmeyle art niyetin harmanlanması neticesinde tezahür eden ve maalesef tıpta teşhisi mümkün olmadığı için tedavisi de reçetesi de bulunmayan felç düşünce hastalığı, burada da sneijder vak'asıyla bizlere zavallı yüzünü göstermiş.

    böyle naylon havadislere atlayıp elinde tuzla ve üstelik son hızla koşanlar, olaylar basının istediği şekilde cereyan ettikten ve galatasaray yaralandıktan sonra bir zahmet "yandaş basın", "galatasaray düşmanları" diye feveran etmesin. zira yandaşa yandaş, düşmana dost olarak pozisyonlarını baştan belli etmiş oluyorlar.

    allah'ın izniyle kalan 10 haftada sneijder attığı gollerden sonra, oyundan çıkarken, idman yaparken vs. daha önce defalarca gösterdiği gibi hamza hocayla arasındaki münasebetin hangi seviyede olduğunu bu felç düşünce hastalığına tutulmuş dimağlara gösterecektir. her ne kadar bu ağır illete ilaç olamasa da...
App Store'dan indirin Google Play'den alın