resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 1736
    az önce aklıma geldi kendisinin akhisar hocası iken hamit altıntop'un burak'a laf çakarak yaptığı bir konuşma vardı, akhisar'ı biraz küçümseyen. sonra hatırladım ve ne dediler başlığında buldum sözlerini, buyurun;

    (bkz: ne dediler/#1076589)

    2.5 yıl önce bunları diyen adam.

    kendisi geldiğinde kafa olarak sezona havlu atan bir takım ve taraftardık. g4l4t4s4r4y goy goyunun zirve yaptığı dönemler...

    şimdi ise şampiyonluk hesabı yapıyoruz. ayrıca geldiğinde tüm beklenti bu sezonu alışma süreci olarak geçirmesi ve 2015-2016'ya hazırlık yapması şeklindeydi ya da sezon sonuna kadar idare etmesiydi.

    bırakın adam hayatının fırsatını yakalamışken kullansın. kendisi farkında değil mi zannediyorsunuz hatalarının?

    akhisar'ı çalıştırmakla galatasaray'ı çalıştırmak aynı şey değil demek için sporla ilgilenmeye bile gerek yok, coğrafya bilmek yeterli.

    galatasaray'dan teklif aldığında tüm kariyer planını riske ettiğinin de farkında olan, düğünün de bile sarı kırmızı damatlık giyecek kadar fanatik bir adamdan bahsediyoruz.

    bırakalım rahat çalışsın, 10 hafta daha destek olalım ve ne olacağını görelim. alacağımız sonuçlara göre zaten kendisi de yeni gelecek yönetim de bir karar alacaktır.

    biz inter, m.city, italya milli takımı hocalarını da gördük, bu oyuncu grubuyla onların da yapamadığını.

    ayrıca biz şampiyon olan hocayı göndermekle, hücum oynatmıyor diyor eleştiren bir camiayız. (bkz: mircea lucescu)

    düşünsün, tartsın, çalışsın, denesin, hata yapsın, kazansın ama ona bu fırsatı verdiğimize pişman etmeyelim.

    hamza hamzaoğlu galatasaray genlerini taşıyan biri. en azından sezon sonuna kadar zamanı ve desteği fazlasıyla hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın