resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1733
    bu haftaki basaksehir darbesi cok ciddi bir tokatti. hem hocaya hem oyunculara hem taraftara. kisacasi camia sene basindan beri tokat manyagi oldugu gunleri atlatmaya basladigi aralik basindan beri ilk kez boylesi bir sendeleme yasadi.

    bu yasadigimiz agir kaybin, yani on dakikada sacma sapan bir sekilde liderligi kaybetmemizin gercekten son ve buyuk bir tokat oldugunu dusunuyorum. herkes macin 90 dakika oldugunu gordu. herkes galibiyetin de sampiyonlugun da cantada keklik olmadigini gordu.

    en onemlisi oyuncular seksenden sonra mac verilebildigini gordu ve mac sonlarinda eskisi kadar lakayt olamayacaklarinin farkina vardi. hoca 2 0 skorunun ne kadar tehlike arz ettigini gordu. 3 0 olmadan rahat edemeyecegini ve 2 0 in taktiksel degisiklikler ve oyuncu isindirma skoru olmadigini gordu.

    bu musibet bizi sampiyonluktan etmis de olabilir pek tabi ama bundan sonrasi icin en azindan daha diri ve daha akilli bir takim gorecegimizi dusunuyorum. hem sahada hem de kenarda.

    hoca 2 0 olunca asla yetinmeyip üç icin saldirtacaktir, oyuncular da 2 1 i goruklerinde adam gibi oynamaya devam edeceklerdir. cunku basaksehire karsi yenilen ikinci gol tamamen lackalik kokan amator bir goldu. tum oyuncularimizin lakaytliklarindan kaynaklandi.

    bundan sonra kasimpasa trabzon ve mersin maclari bizim icin kritik maclar. bu uc mactan 7 puan cikardigimiz takdirde baska puan kaybi yasamayacagimizi ve sampiyon olacagimizi dusunuyorum. ancak bu hedef uc mactan dort puan falan cikartirsak o zaman şampiyon olmamiz mucizelere kalir.

    herkesin alert olacagi ve kasimpasaya yuksek eforla saldiracagi ozguvenimizin geri gelecegi guzel bir macla geri donebiliriz umarim.

    hoca da yeni fatih terim olabilecek mi, yoksa bir cok benzeri eski topcumuz gibi bir gecis adami olarak tarihte yerini mi alacak hep beraber gorecegiz.

    sampiyonlugu biz elimizin tersiyle ittikce rakipler minnet rica aman ölümü öp bak nolursun senin olsun dercesine bize geri pasliyor. derbiyi degerlendirip sampiyonluk mesalelerini hazirlamak icin en ideal zamandayiz. allah yuzumuzu kara cikartmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın