• 129
    (bkz: galatasaray sözlük moderasyonu/#1672658)

    hamza hamzaoğlu'nu futbolcu olarak izlediği için hamza dediğini söyleyen yazar. kendisi ile hemen hemen aynı yaştayım hamza hamzaoğlu'nu galatasaray forması altında izlemiş olması imkansıza yakın hadi izledi diyelim çocuk yaştadır ben hamza hamzaoğlu'nu istanbulspor forması altında sert ve isabetli şut atan bir futbolcu olarak hatırlıyorum. hemde bayağı maçta izlemiştim evimizde cine5 ve teleon vardı.

    aykut kocaman'a haşortman ismail kartal' eagle diyormuş ve bu yüzden hamza'da haşortmanda eagle'da serbest olsun diyor.

    kendisinin tek sorunu insanlara tepeden bakmasıdır maalesef bu huyuna bizzat şahit oldum hamza hamzaoğlu'na hamza demesinin nedeni de bu zaten ona tepeden bakması ve küçümsemesidir.

    işte moderasyonda bu yüzden bu lugati yasaklıyor futbol emekçilerine tepeden bakan insanlara engel olmak bu saygı sınırlarını beşeri olarak sağlamak zaten moderasyonun başlıca görevidir.

    not: öğretmenim deyince kesin beden öğretmenisindir diyecek kadar egosu yüksek ve başarılı bir senarist.

    edit: (bkz: drvenom/#1672654)

    (bkz: 05hakan/#1648948)

    ne kadar çelişkili bir yazar olduğunu buradan rahatlıkla anlayabilirsiniz. küfürle kendisini ifade ettiği halde hakarete ve lince karşı olduğunu ifade ediyor aynı zamanda yeni gelen bir yazara böyle bir haydi linç var buyrun taşlar benden tarzı entryler giriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın