• 8713
    hamza hamzaoğlu'na bir daha adıyla hitap eden veya desteksiz eleştiren birisini daha gördüğümde bir daha girmeyeceğim sözlük. çok da sikimdeydi şakasıyla gelcek olanlar aynen geri vites yapsınlar. kendimi sinir etmemek için girmeyeceğim.

    olay sevmek sevmemek, başarılı bulmak başarısız bulmak değil. bu adam sizin babanızın oğlu mu? askerlik arkadaşınız mı? sokakta top oynadığınız çocuk mu? bak tekrar söylüyorum sev veya sevme önemli değil, gerçekten zerre alakası yok ama nedir bu saygısızlık? hoca demek bu kadar mı zor? mantıklı eleştirmek bu kadar mı zor?

    eleştir arkadaşım. ben de eleştiriyorum. çünkü eleştirmek ve eleştirilmek haktır. saygı duyulması gereken bir şeydir. yeri gelir eleştiriden kendine bir şey katarsın. ama mantıklı ve saygılı eleştir.

    kız bilader. 2 puanı* neredeyse eliyle verdiği için kız. ama kızarken saygısızlık etme. bu adam galatasaray'ın başında. biliç'ten mi kötü, ismail kartal'dan mı kötü hoca? ne yaptı bu adam yanlış tercihler dışında? tüpçünün safına mı geçti? takımın ruhunu mu emdi? taraftara saygısızlık mı etti? şurada kaç hafta kalmış. rakiplerin derbileri var puan kaybedecekler. biz yine lider olacağız. kızarken, eleştirirken destek de ver. ölmezsin.

    lider beşiktaş zaten vizyonsuz bir takım. arena'da ezip geçeceğiz ibneleri. haftaya birbirlerini yesinler fenerle, biz liderlik koltuğumuza oturur keyfimize bakarız. niye kendi ayağımıza sıkıyoruz anlamıyorum. sen taraftarsın. herşeye hakkın var belirli sınırlar içinde ama en asıl görevin destek olmak arkadaşım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın