resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1677
    bizim ülkemizde eleştiriye asla tahammül edilemiyor. bunu hamza hoca'nın şahsı için söylemiyor, herhangi bir x kişisini ölümüne destekleyen garip milletimiz için söylüyorum.

    bugün, mourinho, van gaal, ancelotti gibi adamlar bile yerden yere vuruluyor. iyi şeyler yaptıkları zaman special one diyorlar, saçmalayınca da eleştiriyorlar. açıkcası ben hamza hoca'nın mourinho, van gall, ancelotti ya da guardiola gibi adamlardan daha büyük bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. bu durumda yanlış bir şey yaptığında da mantıklı bir şekilde eleştirilecek.

    yahu arkadaş, saçma bir şey yaptığı zaman ben annemi, bababı bile eleştiriyorum. hamza hoca'yı neden eleştiremeyeyim?

    hemen yaftalama başlıyor. skor taraftarı, fm taraftarı, çok biliyorsan sen yap, size prandelli lazım bla bla.

    hamza hoca bile maç sonunda olayın tamamen kendi hatası olduğu söylerken, sen çıkıp hangi mantıkla onun eleştirilmesine karşı çıkmaya çalışıyorsun ki?

    hamza hoca gayet iyi niyetli, galatasaray'a özlediğimiz futbolu oynatan, futbolu bildiğine inandığım, dinamik bir insan. geldiği günden beri kısa vakitte takıma çok şey kattığı da doğru. bu konuda zaten hep takdir ettik. tebrik ettik, övdük.

    lakin her puanın çok önemli olduğu bir döneme girdiğin vakitte, tamamen keyfi bir şekilde yaptığı değişiklikle takımı bozmaya ve puan kaybettirmeye hakkın yok. (bkz: 14 mart 2015 galatasaray başakşehirspor maçı) sonrası yaptığı açıklamada yasin - dzemaili değişiklinin keyfi bir şey olduğunu bizzat kendisi söyledi. ne dedi? "dzemili'yi de görelim dedik". evet, tam olarak bunu söyledi. senin takımın iyi oynuyorken, baskı kurmuşken, takımı ileri taşıyan adamı, sırf dzemaili'yi bir görelim diye oyundan alıyorsan bu keyfiliktir.

    bakın bu takım bu sene boyunca en çok neyden çekti? dzemaili'nin de olduğu 3 kişilik kabız orta sahadan. biz tam bundan kurtulduk derken, hamza hoca yine dzemaili'li 3'lü kabız orta sahaya döndü ve puanları kaybetti.

    10-11 lig maçına çıktık hamza hoca ile. en az 3 defa, "benim hatam, özür dilerim" açıklaması duydum. bence 10-11 lig maçı için fazla bu. bu takım, şu pozisyonda sürekli özür dilenecek hataları kaldırmaz. kaldırmıyor da.

    kendisinden tek ricam, kazanıyor olan takımı bozma hocam. rotasyon deneyeceksen de yine o takımın dişlisi olabilecek adamları rotasyonda dene. henüz şampiyonluk kaybedilmiş değil. karamsarlığa gerek yok ama bu takım kalan maçlar için iki defa daha, "benim hatam, özür dilerim" açıklamasını kaldırmaz.

    hadi selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın