resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1675
    gelir gelmez cesaretiyle , çift forvet vs ile hücum oynatmasıyla, dargınları barıştırması, takımdaşlığı yeşertmesi, forma adaleti ve galatasaraylılıgıyla, efendiliğiyle, hatasını kabul etmesiyle kalpleri kazanan, ama şu anda korkaklığının ve acemiliğinin ceremesini çeken teknik direktör.

    eğer burada kalmak istiyorsa, onu başarıya ulaştıran kazanan hoca hüviyetine kendini alıştırmalı. 65. dakikada sahanın en iyi adamını çıkarıp, sezonun son haftalarına dogru 20 maçtır oynamayan adamın durumunu gormek için oyuncu değiştirilmez. bunu yaparsan işte bu ligin en değişik takımlarından bir tanesi sana cezayı keser. artık bu işin şakası yok hoca. o dzemaili'yi sen kupada denedin zaten, artık neyini deniyorsun? hadi onu da geçtim, bu pandev hiç ışık vermedi mi? onu niye bir kere bile düşünmedin görmeyi? en azından son 20 dakika umut'un yerine koysan ne kaybedersin? hadi onu da geçtim tel tel dökülen bruma yerine şu sinan gümüş'ü bir denesen ne olur?

    cesaret , maçı nasılsa aldık diyerek oyuncunun durumunu görmek için adam değiştirmek, orta sahaya adam almak değil, gençleri oynatarak , 2 -0 onde oldugun maçta ileri bir adam daha koyarak, 75 dakika %73 topla oynama yüzdesiyle ezdigin rakibe önlem almayıp , tam tersine onu iyice ezerek olur. ya ben cesurum, galatasaray hücum takımıdır diyerek oynatacaksın ya da gideceksin akhisar'a hoca. bu işin şakası olmaz.

    senin savunman zaten berbat. geride oynadıgın her an hata yapmaya müsait. bunu bir tek biz mi goruyoruz? geçen hafta fener maçında 3'lük olabilirdik ikinci yarı. geriye yaslandığın her maç senin için risk. olcan - tarık - koray üçlüsüyle oynayan bir defansla geriye kapanırsan çıkamazsın sahandan. böyle de verirsin ligi rakibine elinle. şimdi 7 puan fark atacakken geriye düştük, sırf senin korkaklığın yüzünden hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın