resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1670
    belirtmeme gerek var mı bilmiyorum ama bazı engelli arkadaşlar için belirteyim, galatasaraylıyım.

    hamza hoca geldiği zaman çoğu galatasaraylı gibi ben de heyecanlandım bi. fatih terim'e olan sevgimi bilen biliyor, dedim bu adam onun yardımcısıydı, terim'in veliahtı olur bizde, kim bilir belki ileride imparator deriz. ümitliydim yani.

    gelgelelim iyi de başladı hoca. dedim aha aradığımız adam!

    benim için ilk fiyasko, galatasaray dergisi'nde çıkan "çocukken fenerbahçeliydim" açıklaması. zaten bize gelmeden önce akhisar'ın başındayken fenerbahçe'ye takımını alkışlatma mevzusuna girmiş bi hoca, oradan bi akıllarda kuşku var. sonra bu açıklama geldi. neyse, çevirmeye çalıştı ben galatasaraylı hamza'yım, şuydu da buydu diye.

    koskoca galatasaray'ın teknik direktörü, bu kodumun kulübünü yüceltecek, eline koz verecek böyle bir açıklama yapamaz arkadaş.

    daha bu olay tazeliğini korurken gelelim 2.filme. durduk yere "fenerbahçe şampiyon olursa yine alkışlarım." gibi saçma sapan, anlamsız bir açıklama daha geldi.

    film bu açıklamayla tamamen koptu işte bende.

    ufak tefek daha bir sürü olay var tabi. maçlarda sinirlendiği an'lar bile böyle bi yapmacık, zoraki sinirlenme gibi. hırslı gözükmeye çalışıyor fakat çekingen, bütün topçularla aram iyi olsun aman tarzında bir hoca. her mağlubiyetten sonra çıkıp özür diliyor. fair play hayranı, falan filan.

    galatasaray için konuşuyorum, bu tarz pasaran hocalarla galatasaray hiçbir zaman şampiyonluğa ulaşamaz. ulaşamadı da. şampiyon yapan hocalara bakın hele, fatih terim, gerets, lucescu vs. hepsi hırslı, agresif, sesini çıkartan adamlar. seversin sevmezsin onu tartışmıyorum.

    onun için demem o ki,

    çok efendi adam falan filan iyi hoş da,

    1) galatasaray'da fenerbahçe hakkında böyle gevzek açıklamalar yapan bir hocanın işi yok.

    2) galatasaray'da bu kadar fair play yanlısı bir hocanın da işi yok.

    gerçi bir yandan da diyorum ki, bizim taraftara müstehak bu skorlar. hala "çok efendi adam yeaa" kafasındalar. şampiyonluk gidince yola gelirler onlar da sıkıntı yok.

    ha inşallah şampiyon oluruz, o ayrı. fakat söylediklerim değişmeyecek o gün de.

    hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın