resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1664
    oyuna mudahale etmese iyi hoca. bu arada ben bu sene hamza hoca disinda biri gelseydi ikinci bile olamayacagimizi dusunuyorum. ama su an sampiyonluk bu kadar yakinken cok acemi puan kayiplari yapmamiz akilalmaz bir durum. dun tarihli basaksehir maci resmen elimizdeydi. rakip ikinci yarida 2 0 geriye dusmus, hücum yapamiyor ve ben elimde akaam yemegim mutlu mesut maci izliyordum.

    ancak sistemle bu kadar oynamanin alemi yok. takim da iyi gidiyorken, sneijderin ataklarda yanastigi tek oyuncuyu cikarmamaliydi. onun yerine bruma emre degisikligi hem top tutma acisindan hem de atak yapma acisindan daha iyi olabilirdi.

    ancak hocadan cok oyunculara kiziyorum. yedigimiz goller ikinci lig takiminin yiyecegi gol degil. hele bir 2. gol yedik ki birine gostermeye utanirim. olcan resmen birakmis bolgesini, adama antremanda bulamayacagi bos alani vermis. ilk gol desen batdal o kadar rahat kafa vurdu ki inanamadim.

    yenilen gollerde resmen acemilik pacalarimizdan akti. bir kisi hava topu alamaz mi arkadas? bir kisi sol tarafi tutmaz mi?

    hocanin acilen ilk on bire tellesi monte etmesi gerekiyor. stoperde de balta chedjouya partnet olmali. sol acikta da artik bruma mi oynar emre mi oynar kim oynarsa oynasin.

    oyuncu degisikligi bir zorunluluk degil haktir. yaptigimiz degisiklikler bazen anlamsiz oluyor. yani otelde beles diye tabagini olur olmaz seylerle doldurup sonra da yemeyip ziyan eden adamlar gibiyiz. baktik takim guzel gidiyor, yapmayalim su degisikligi. coskuyu almisiz, birak hoca 3 olsun 4 olsun. illa bi formasyon degisikligine ne gerek var. takim yerine alisana kadar baskinin dik alasini yedik.

    ama hele o ikinci gol resmen rezillikti. bunu yiyen savunmaya uc gun ekmek vermemek lazim. ulan olcan nasil bir mevki kaybetmektir o arkadas. resmen maci ucuz iki golle verdik.

    sucun baslangici hocanin, ama esseğin buyugu de savunmanin bok yemesi. boyle goller yersek deplasmanlarda daha cok basimiz agrir ah vah ederiz.

    hocaya sitem etmekte hakli taraftarlar. ancak sunun farkina varilmali ki hamza hocadan daha iyi bir hoca bulamazdik bu yil icin. o yuzden herseye ragmen destek olunmali. nasihatler ise yaramaz bilirsiniz, musibetle karsilasmak en iyisidir. hoca da musibetlerin en buyugune kafasini carpti bu hafta. sonraki haftalarda boyle akil tutulmalari yasamayacaktir. kalan on haftalik surecte daha derli toplu degisiklikler ve daha iyi mac sonlari oynayacagimizi dusunuyorum.

    ama sunu da eklemeden olmaz; eger bu sene icin sampiyonlugu kaybettiysek fener macinda olmadi bu. basaksehir macinda oldu. tum ozguven yerle bir. haftaya teknik adam degistiren paşaya konuk olcaz. orada da olasi bir puan kaybimiz muhtemel duruyor. ancak hala kaybedilmia bisey yok. derbi haftasindan cikacak bir beraberlik bizi tekrar zirveye cikarabilir.

    ama dunku ikinci yari o kadar kotu yonetildi ki hem kenardan hem de saha icinde oyuncular tarafindan, bugun burda kopan olanca kiyamete kizamiyorum. insanlarin hakli olduğu cok nokta var.

    kalan on haftada artik her puan kaybi daha buyuk tepki doguracak. hocanin kriz yonetiminde ne kadar iyi oldugu da ortaya cikacak. umarim dunku 2 puan bizi sampiyonluktan etmez...
App Store'dan indirin Google Play'den alın