resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1655
    hala insanların savunma uğruna yasin üzerinden eleştirenlere geçirmeye çalıştığı hoca. ulan niye anlamıyorsunuz bu adam oyuna müdahale konusunda ve okuma konusunda 0. klasik anadolu takımı hocası gibi farkı yakalayınca korumak için geri çekiliyor ancak bunu bile beceremiyor. 14.03.2015 gs başakcity maçında yasin yerine cemali'yi aldığında en yapmak istediğini anlayan var mıydı ? adam girdi oyuna sol açığa yakın oynadı ortada wesley sağda bruma sol açık yok sol iç vardı takımda. eee amk soldan adamlar gelince zaten çok rahat geçilen olcan ile mi savunucaksın o kanadı ? ne mantıkla yapıldı orta sahayı tutmak amacıyla yapıldıysa bile mantıksız hamle kanatları kullanan takım bir anda sol açıksız nasıl orta sahayı tutucak göbekte baklava dilimi yapmaya çalıştı desek bruma'nın sağ çizgide ne işi var ?

    hepsini geçtim kimse kusura bakmasın takımın iyi oynadığı maç yoktu zaten. hamza yok seri yakaladı şu bu boş işler takım oynamıyordu futbol şansı kişisel beceri ile ilerliyordu. ama bu şans kaldı ki o kadar pozisyon yediğimiz başakcity maçında bile yanımızdaydı ta ki kenardan gereksiz müdahale eden hamza hoca olmasa. hep eleştrdim kendisi oyuna müdahale etmesin tafarell gelsin o etsin amk bilmiyor ya oyun bilgisi 0. ilk 11 çıkarmak beceri midir hepimiz her maç 11'i %100 biliyoruz. asıl önemli olan hamledir prandelli'yi gömüyorduk müdahale edemiyor diye aynı şekilde mancini türk vs diye kusura bakmasın eleştirmiceğiz diye birşey yoktur.

    son olarak özür diliyor deniyor amk dilesin ama giden puanlar gidiyor hep aynı hataları yapıp kimse özür dilemesin. sen her maç aynı hatayı yap ki bu sene 4. maç etti bu. gençlerbirliği,fenerbahçe,bursaspor ve başakcity. 4 hata değişiklik hataları yanlış 11 tercihleri. sen süreklilik haline getirirsen özür dilencek bir durum kalmaz. ayrıca gerçi biz anlatıyoruz da kime anlatıyoruz amk. jose mourinho başlığına loser yazan takım yönetmeyi bilmeyen adamlara ne anlatabilirsin ki hamza çok iyi tamam iyi ki yasin'i çıkardı iyi ki oyun sistemi yok iyi ki b planı yok iyi ki ilk 11 sahaya sürüp bırakıyor takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın