resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1643
    3 ay önce yasin'i itin götüne sokanlar şimdi yasin'i adam eden hamza hocayı itin götüne sokuyorlar.

    blerim dzemaili'yi göklere çıkartıp hamza hocaya sallayanlar, yasin'in çıkması ve dzemaili'nin oyuna girmesinden ötürü hocaya sallıyorlar.

    drogba gibi bir golcüsü varken ceyhun'u oyuna alan mancini'yi göklere çıkarıp, futbolu bize yeniden öğretti diyen geri zekalılar, elinde gerçek bir golcüsüolmayan hamza hamzaoğlu'na saldırıyorlar.

    golcüsü olmayan bir takım şampiyon olamaz. ancak hamza hocanın golcüsü olmayan takımının gol sayısı fener takımının gol sayısından fazla. üstelik lehine bir tane hakem hatası yapılmamış bu anadolu takımı hocası dediğiniz hamza hamzaoğlu'nun takımına.

    maalesef chedjouafrika kupasından beri kötü oynamakta ve 2 maçtır sanki takımı sabote etmekte. chedjou 2 haftadır adam gibi top oynasa şimdi hamza hoca ilahtı.

    hocanın 2 görevi vardır;

    1. elindeki malzemeden üst düzeyde verim almak. (hamza hoca öncesi yerli ve yabancıların tamamı çöp adam gibiydi)

    2. oyuna müdahale etmek. ( hamza hoca gol lazımken 88 de drogba'yı çıkarıp ceyhun'u oyuna almadı, bursa maçında sakatlanan oyuncusu yerine sinan gümüş'ü aldı orada bile hata yaptı dendi, oyuna müdahalelerinde son dönemde geç kaldığı doğrudur, ama tertemiz ve çalışkan bir adama; koçum veya hamza veya anadolu takımı hocası vs laflarla saygısızlık yapmak çok ayıptır)

    not; puan kayıplarında üzülüyorum ayağına zil takıp oynayan sinsilerveya üzülmeyip direk zil takıp oynayan sinsilergalatasaray düşmanlarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın