resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1636
    maç sonrası öfkeyle bir şeyler yazmak yerine biraz bekleyip de yazmayı tercih ettim. evet hoca 2 haftadır formsuz. evet oyuncu değişiklikleri konusunda geldiği günden beri sıkıntılı. ancak futbolcu, yönetim, taraftar kaynaklı sıkıntılar da var. nedir onlar?

    1.burak yılmaz bey son derece kritik olan bu sezonda, geçen hafta hiç görülmemesi gereken türden bir sarı kart gördü ve gezegendeki en yeteneksiz forvet umut bulut'a mahkum etti bizi. burak yılmaz üzerinden bahsettiğim konu futbolcuların gösterdikleri fedakarlık düzeyinin çok yetersiz olması. (muslera, chedjou, selçuk ve sneijder hariç.)

    2.bruma, sinan bolat, tarık çamdal, goran pandev gibi yönetim kaynaklı inanılmaz transfer hataları. (dzemaili'yi yazmadım çünkü onlardan ayrılıyor ve doğru kullanıldığında kesinlikle iş yapar)

    3.sabırsız taraftar profili. evet gecemizi berbat etti takımımız ancak ben bu yenilgi 2005-2006 sezonundaki 4-0'lık fenerbahçe yenilgisinden kötü diyemem. o zamanki takım ne yaptı? maçlarını kazandı ve bekledi. sonuçta fenerbahçe baskıyı kaldıramadı ve şampiyon olduk. demek istediğim galatasaray bir sezonda yarışın içindeyse mutlu sonla bitirme yüzdesi çok yüksek. sakin kalalım ve desteğe devam edelim derim.

    son olarak hamza hoca. her şey güzel başladı. bataklıktan çıkarıp zirveye taşıdı bizi. ancak bazı soru işaretleri oluştu kafamızda. herkes değişiklikler, kadro seçimleri vs diyor ancak ben kendisinin bizi şampiyonluğa ulaştıracağına inandığım için ilerisi ile ilgili çekinceler taşıyorum. mesela ben şahsen takımımın fernandaolarla, donklarla, adem büyüklerle ilgilenmesini hiç ama hiç istemem. hocanın böyle eğilimleri var basından okuyup gördüklerimiz doğru ise. bu saatten sonra, kendisinin iyi niyetine güvendiğim için şu son 10 maçta desteğimi sürdüreceğim. yeni yönetim geldiğinde zaten oturup konuşulur kendisiyle. şu son virajlara girdiğimiz zamanlarda lütfen desteğimizi kesmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın