resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1615
    haftalardır eleştirdiğimde off manyağı yapılıyorduk. şimdi de bakıyorum hamza hoca,aslan hocam, kaplan hocam, inanıyoruz hocam diyenler demediğini bırakmıyor. bugün de çıkıp desenize inanıyoruz şampiyon olacaksınız diye gevşekler. ne biçim adamlarsınız lan ne dediğiniz belli değil. sizin inancınız da, futbol bilginiz de bu kadar işte romantik fan boylar.

    hocaya gelince haftalardır yaptığı yanlışları bırak düzeltmeyi katmerlemiş, maçı tek bir hareketiyle katletmiştir. belki de şampiyonluğu vermiştir. gazla, duygusallıkla, romatiklikle bu kadar işte. şanslı hoca, kötü oynuyoruz dediğimizde herkes aslan kesiliyordu. ulan kaçıncı maç bu maçın sonunu zor getirdiğimiz. şansın buraya kadarmış hoca.

    dzemaili midir nedir bi de bu türedi iki haftadır. nerden çıktı lan şimdi bu ? banko oynattığın emre çolak nerde? hadi diyelim ortayı üçleyeceksin sneijder' i de sola çekeceksin sandım ulan baktım dzemaili sol açıkta oynuyor. baktım sneijder yine aynı yerde. madem kanat oynatacaktın da bi dzemaili mi vardı? emre ye noldu ? bruma niye 90 dk boş boş durdu? pandev nerde? umut ? ulan akşam akşam kafamda deli sorular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın