resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 1576
    fenerbahce ve basaksehir maclarindaki hatalariyla sampiyonlugu vermis teknik direktor. buraya kadar gelmemizde ve prandelli sonrasi toparlanmamizda elbette payi yok degil ancak bu takim basaksehir gibi bir takima karsi iki gol buldum diye geriye yaslaniyorsa zaten hicbir sekilde sampiyonlugu hak etmiyordur.

    insan hata yapamaz mi, elbette yapabilir. gel gor ki hamza hocadaki sorun basit ufak tefek hatalarla sinirlandirilmayacak kadar temel seviyede. adam bursaspor'dan korkup onlu arkali telles-olcan'i oynatan, fener'i yenmeye gidiyoruz diyip defansif forvet umut'u sag acik oynatan, ve gordugumuz uzere basaksehir'e iki gol attim diyip ustune yatmaya calisan korkak bir futbol anlayisini benimsemis. bu tur bir futbol tarzi akhisar misali anadolu takimlarinda belki zaman zaman cok basarili da olabilir ama gel gor ki tum olayi hucum etmek, saldirmak olan galatasaray karakterinde takimlara zarar verir ve asla basarili olamaz.

    yasadigimiz yalanci bahardan sonra bu kafayla ne kisa ne uzun vadede basarili olmamiz benim gorusum mumkun degil. bu takima daha cesur yoneticiler lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın