• 8703
    bazı yazarların her şeyi çok ciddiye aldığı sözlük. entry yazarken arada küçük espiriler, göndermeler, taşlamalar yapmanın kimseye zararı olmaz. bakın sözlüğümüzün sevgili foşik* modu hkwoo zamanında ne demiş:

    --- alıntı ---

    sonuçta burada tez yazmıyoruz, verdiğimiz örneklerde biraz abartı, dikkat çekmek için benzetmeler olacaktır.

    --- alıntı ---

    ben de aynen böyle düşünüyorum. biraz daha relax, esnek olmakta fayda var. entrylerde mizah yapmak güzel şeydir. yok ergin ataman için "göbekli, yağları löpür löpür" dedim diye hoop anında ofsayt basılıyor. yalan mı bu? göbekli değil mi yani? yok "coach pide yedi, üstüne ağırlık çöktü ondan mola almıyor" diyorum, hooop yine ofsayt. tamam hobi olarak yine ofsaytlayın canınız sağolsun ama nickaltına gelip abuk subuk şeyler yazarak ortamı gereksiz yere germeyin. (bkz: #1670160) şöyle bir entry girdim diye uçurulmamı isteyen sözlük yazarları var. her şey bu kadar basit ve ucuz mu yani? nerde sense of humour? mümkün oldukça sözlükte aktif ve katılımcı olmaya çalışıyorum. kendi çapımda düşündüklerimi ve hissettiklerimi yazıyorum. emek ve zaman harcayarak entryler yazıyorum. (bkz: kütle halinde entry girmek)

    sonra ergin ataman'ı mola almıyor diye eleştirdim diye nickaltımda abuk subuk enrtylerle karşılaşıyorum. vay efendim sen misin bunu diyen. basketbol ortamını bozuyormuşum. hangi ortamdan bahsediyoruz acaba? eurolig'de sonuncuyuz. ligde playofflar tehlikede. kızılyıldız gibi bir takımdan 23 sayı fark yemek kimseye koymuyor mu yahu? maç sonrası baktım sözlükte herkes takma dişini suya koyup yatma moduna geçmiş. r.madrid terlemeden 107 sayı attı bize. her maç ortalama 80-90 sayı yiyoruz. bu mu güzel basketbol ortamı? bu "güzel tabloyu" ben mi bozuyorum şimdi? arkadaş beni mantıklı sebeplerle eleştirin, gömün ama mantıksızca laf olsun diye sallamayın. kendi görüşünüzü savunurken bel altına çalışmayın. ad hominem yapmayın. daha anlayışlı, daha hoşgörülü olun. biraz empati yapın. hepinize saygı ve sevgilerimi yolluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın