• 2461
    gelecek sezon kadrosunda sadece patric young ve sinan güler'in tutulması gereken takım.

    patric young rotasyon için tutulmalı. ilk 5 için değil. p.young, gerçekten yürekli bir basketbolcu. sinan güler, joker bir oyuncu. zaman zaman savunmada aksasa da her zaman lazım olabilecek oyunculardan.

    justin carter gördüğüm en boş beleş basketbolcu. penetresi vasat, şutu çok zayıf, sorumluluk almıyor. tek meziyeti iyi yükselip ribauntlara yardımcı oluyor. bir de artistik smaç basıyor o kadar. mesela j.gordon'un tırnağı olamaz. boşuna 2.liglere düşmemiş.

    micov'un vücut enerjisini hiç beğenmiyorum. sürekli suratında bıkkın, sıkkın bir ifade var. genel olarak umursamaz ve gamsız. kafasına eserse mücadele ediyor. ayrıca hantal. takım savunmasında çok açık veriyor.

    erceg'i izlemekten gına geldi. "ver erceg'e sallasın potaya" felsefesinden bıktım. böyle basketbol olmaz. savunması sıfır, ribaunta çıkmaz, geriye geç döner, rakip şuta el uzatmaz. micov gibi o da gamsız ve umursamaz. süper hantal.

    kerem basketbolu bıraksın artık. zaten yeteri kadar para kazandı. "çok iyi galatasaraylıyım tiyatrosunu" oynamasın boşuna.

    yönetim kendisine ciddi maddi destek verecekse ergin ataman kalmalı takımda. yönetim "yok biz küçüleceğiz" diyorsa, boşuna takımda durup kendini ve bizleri harap etmesin.

    edit: pocius'u unutmuşum. unutmaya da devam edeceğim. kendisini hatırlamak istemiyorum. itörnıl sanşayn of dı sıpotlıs maynd filmindeki gibi onunla ilgili anılarımı sildirdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın