• 22764
    galatasaray'ın kadrosu çıkabilecek iyi bir kadroydu. fenerbahçe'nin 3 oyuncusu var. gökhan, caner ve mehmet topal... gökhan ve caner'in önünü alex telles ile kapatacaktı ve öyle oldu. caner'in önünü de umut ve sabri... 30. dakikaya kadar başarılı oldu. hamza hoca bunu düşündü ancak telles'in oyundan çıkmasıyla bu bozuldu. yasin öztekin ile top götürmeyi amaçladı ama, galatasaray'ın top götürmekten daha çok, oyundan düşen hamit ve selçuk'tan dolayı top yapma ihtiyacı vardı. fenerbahçe'nin temposu düşürülmeliydi. iyi oynayan bir telles çıktı. mesela orada tercih emre çolak'tan yana olabilirdi. tabii ki yasin daha önceki maçlarda başarılıydı ama o iki kanadı kapatmak istedi. orası fenerbahçe'nin hür şeyini kilitliyordu.

    ilk yarıda mehmet topal maçın en iyisiydi çünkü fenerbahçe sahaya yerleşememişti. galatasaray, fenerbahçe'yi kilitlemişti. mehmet topal her yerdeyse yanlış giden bir şeyler vardı. dağınıklık ve kopukluk vardı...

    sahada pek görmediğimiz kuyt ile gol buldular. galatasaray'ın en büyük sıkıntısı 65 ile 90. dakika arasıydı. bunu iyi geçirmedi. ben telles'in oyundan çıkışına bağlıyorum. fenerbahçeliler'de hiç görmediğim bir sıkıntı, stres vardı. 4 puan geridelerdi.

    semih kaya maç oynayarak ve antrenmanlarda kuvvetlenen bir oyuncu... 1 hafta antrenmana çıkmazsa fiziksel düşüş yaşıyor. 1 maç u21'de oynaması ve 5 antrenman kurtarmaz. hamza hoca oynatmayarak doğru yaptı. 1 hafta oynamayınca düşüyor, 4-5 haftada olmaz... hakan balta da işini yaptı.

    hasan şaş
App Store'dan indirin Google Play'den alın