• 22761
    sahanın en tecrübeli ismi olması gereken hamit altıntop özellikle ilk yarıda tam bir acemi futbolcu gibiydi. yıllar geçtikçe hamit altıntop hem ağırlaşmış hem de geç düşünmeye başlamış. 43. dakikada yine hatalı pas verince hem arkadaşı hakan balta’nın sakatlanmasına hem de sarı kart görmesine sebep oldu. 40. dakikada yine mehmet topal’a faul yaptı, hakem cüneyt çakır vermedi.

    cüneyt çakır zorluk derecesi maksimum olan maçı iyi yönetmedi. 62’de olcan adın, emenike’yi çekip düşürdü, çakır pozisyonu gördü, faul verdi ve çıkan kart sarı oldu. madem faulü veriyorsun o zaman kartın rengi kırmızı olmalıydı. ikinci yarının başında da yine emenike ceza sahasına girerken koray günter, nijeryalı oyuncunun ayağına basıyor ama çakır’a göre faul yok.

    her şeye rağmen tribünler de futbolcular da iyi niyetliydi. volkan ve muslera adeta hatasız oynadı. g.saray’da uzun haftalar sonra selçuk inan’ı beğendim. hırslı, dikkatli ve sakindi. pas trafiğini iyi yönetti. g.saray’ın bu kadar iyi oynayacağını tahmin etmemiştim. chedjou karşılaşmanın 54’üncü dakikasında yaptığı tek hata dışında iyi oynadı. havadan, yerden hiç geçit vermedi. wesley sneijder sahanın en kötü ismi olurken, olcan, sabri, burak, umut iyi mücadele ettiler.

    fenerbahçe'de tüm olumsuz eleştirilere rağmen emmanuel emenike çok çalıştı ve kritik toplar kaptı. moussa sow hiçbir şey yapmadı.. f.bahçe’nin kaleci volkan demirel’den sonra en iyi futbolcuları diego ribas ve mehmet topal’dı

    77’de diego’nun oyundan alınmasına şaşırdım. üstelik emenike de oyunda kalmalıydı. f.bahçe’de oyundan ilk çıkması gereken oyuncular moussa sow ve dirk kuyt olmalıydı. evet f.bahçeliler dirk kuyt’a çok kızacak. çünkü holandalı oyuncu 54. dakikada emmanuel emenike’nin kafasını ve 65. dakikada da emre belözoğlu’nun direkte patlayan frikiğini kaleye gönderemedi. dirk kuyt yorgun ve konsantre değildi ama işte bu holandalı oyuncu karşılaşmanın tek golünü attı. topa çok iyi vurdu ve fernando muslera’nın da hatasıyla f.bahçe, şükrü saracoğlu stadı’nda 3 puanı aldı.

    serhat ulueren
App Store'dan indirin Google Play'den alın