resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1471
    bizi bu umutsuz sezonda oyle bir sahlandirdi ki simdi sampiyonluk disinda her sonucta kapi disari edilmek istenecek. halbuki sene basindaki galatasarayin ilk uce girmesi bile zordu.
    bunlari gorup, elimizdeki malzemeden en iyisini cikardiginin farkinda olarak yorum yapmak lazim.

    ulan sozlukte biri hamite leş gibiydi derken biri en iyisiydi demis. biri yasin hicbisey yapmadi derken biri ilk onbirden bidaha kesilmemeli demis. herkesin birbirinden alakasiz fikirlere sahip olup kendi dediginin yapildigi takdirde uc puana ulasilacagi iddiasinda bulundugu bu ortamda isinin zorlugunun farkina varilmali. tek hatasi umutu erken cikarmamakti. onda da bir kafa topu yada kontrada gol bulma amaci guduyordu muhtemelen. onun disinda galatasaray ozellikle ilk yirmi dakika cok iyi oynadi. ancak deplasmanda iyi oynarken gol atamadiginda direncin dusuyor bu bir gercek. yapabileceği cok sey yok, elindeki kadro dar, hicbiri kendi transferi degil. hocanin nekadar zorluklar arasinda mucadele ettigine bir bakin. ondan sonra elestirin.

    en buyuk suc ise hamza hocada. herkesi sampiyonluga oyle bir inandirmis ki ilk sekteye ugradigi an taraftar parcalandi. oysaki oniki macta 7 galibiyet 3 beraberlik 3 maglubiyet alsa gelecekte umut vadeden ve kendi takimini kurdugu takdirde cok basarili olacak biri oldugundan bahsedilecekti buralarda. sezon basi kampini gormeden yorum yapilamayacagi soylenecekti. prandelli ile ne oynuyorduk ki simdi begenmiyorsunuz, bu yil zaten gitti hedef önümüzdeki sene sampiyon olabilmek denecekti.

    eminim olum bunlar denecekti. bugunkuden daha cok savunulacakti. cunku yenilmek bu kadro icin olagan karsilanacakti. cunku galatasaray zaten sene basindan beri umut vaadetmiyor olacakti. ama hamza hoca geldi ve herkesi sampiyon olacagina inandirdi. hem de deli gibi inandirdi. simdi de bunun ceremesini cekiyor.

    hepsi senin sucun hoca. bu sucu temizlemek de senin borcun. sampiyon ol ve suçunu ört. yoksa kelleni alir bunlar:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın