• 8685
    cok buyuk bir cogunluk buraya sadece galatasaray'i elestirmek icin yaziyor sanirim. hemen her istenmeyen skor sonrasi kelle isteyenler mi dersin, bu adam toptan anlamiyor seklinde entryler mi dersin, hey masallah girla gidiyor! en ufak tokezlemeye tahammulu olmayan cefakar taraftarlar! deplasman yasagi olmayan gunlerde kadikoyde cok maca gittim. her turlu adice muameleye tabi tutulduk fb yonetimi eliyle. maglup olsak da bir sonraki hafta stada kostuk "aldirma cim bom aldirma" diye takimi bagrimiza basmak icin. ne kadar kolay olmus simdi sartlara falan bakmadan hocalari is bilmezlikle suclamak. ne kadar guzel yasananlarin hep negatif yanina isaret edip, taraftarlik ruhu adina birsey tasimamak!

    bu takim lider! bu takim sampiyon olacak! o sampiyonluk kupasi ellerimizde kalkinca kimsenin umrunda olmayacak kaybedilmis bir derbi maci. ben boyle ogrenmedim bu taraftarligi. cocukluk yaslarindan beri sami yen'de mac kacirmayan bir babanin, ayni sekilde tribun tozunu yutarak taraftarligi ogrenmis ogluyum. yasim 30'u gecti. kimseye kimlik satmiyorum ama gectigim taraftarlik yollarinda ogrendigim sudur ki her basarisiz sonucu firsat bilip sallamaya akbabalik denir!

    iyi gun taraftarlariyla dolu olmadigini ummak istiyorum bu sozlugun. bu ortami sadece basariyi alkislayan saksakci forumuna cevirmeyelim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın