resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4196
    belki kendisi okuyordur diye bende yazayım. emre'cim bu kafayla devam edersen senden bir bok olmaz. hamza hoca'yı dinlemende hem fikirim, egoist davranışlarına bir son ver artık. memlekette herkes futbol alimi ama sende ben oldumcu futbolculardansın. sinan gümüş senin geçtiğin yollardan geçmekte şuan, senin o kuzey güney izleyen mantelitenle senden böyle bir jest beklemek bizim hatamız.

    seni biz değilde ancak kendin tüketirsin. manisa maçına tutuk değilde bok gibi başladın, maç boyuda öyle devam ettim. manisa gibi amatör bir takım karşısında yaptığın asist için seni övecek değilim. maç boyu sürekli pas hatası yaptın, bu çocuk oluyor dediğimiz zamanlarda yine eski emre'yi izlettirdin bize.

    selçuk'tan orta sahayı alman çok zor değil, zira kendiside anca süper lig seviyesinde bir futbol oynuyor. unutma basit oynamayı öğrenemediğin sürece maç sonu üçlü çektiren altyapı topçusu sıfatından ileri gidemezsin. malesef ki kulübümüzden para kazanmak çok zor değil. sende yedi sülalene yetecek kadar para sahibi olursun futbol hayatını bu şekilde sürdürerek. güle güle harca ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın