resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1355
    hamza hamzaoğlu.

    galatasaray takımı ile 11 lig maçına çıktı 9 galibiyet 2 beraberlik aldı. 8 kupa maçında 6 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. her iki kupada sessiz ve derinden ilerlemektedir.

    wesley ile tanışırken wesley ayağa kalkmamış ile başladı her şey. o gün büyük bir hoca olduğunu gösterdi. sıradan bir batı kültürü hareketini, sorun etmesi mümkün değildi. temiz adamdı, babasını kaybettiğinde allah ona büyük bir kapı açmıştı.
    takıma geldiğinde takım mutsuzdu, gruplara ayrışmıştı, drogba gitmiş gerçek bir golcüsü yoktu, takımın dna sı hücum üzerine tasarlanmıştı, ancak iki italyan (birinin hollanda ekolünü temsil ettiği iddia edilmekte) hücuma göre tasarlanmış takımdan top kaybında rakibi iki 5 li çizgi halinde ceza sahası önünde karşılama emri vermişti. florya sorunluydu, ünal aysal gs tv kameraları ile hoca-takım toplantılarına girmekte, rol çalmaya çalışırken komik hallere düşmekteydi, hollanda ekolünü temsil ettiği iddia edilen prandelli hedefimiz avrupa değil lig dediği gün kovulmamış tütüğümüzün amacı o gece ihlal edilmişti. holllandalı takıma giremiyor, maça giden taraftarlara maça gitmeyin çağrıları yapılmaktaydı.

    hamza hoca geldiğinden beri evimizdeki bursa maçı hariç takımı mahkum oynatmadı, bursa maçında dahi son dakika içinde kaçırdığımız gol ile son dakikaya kadar galibiyeti kovalayan bir takım yarattı.

    hamza hamzaoğlu eldeki malzemeye göre top oynatan hocalar listesindehızla ilerlemektedir. bu yönü ile hocası olduğu takım ile kupalara layıktır. beşiktaş takımını en hızlı olduğu dönemde deplasmanda yenmesini bilen hoca, kadıköy'de de boş geçmeyecektir. (bkz: 8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçı)

    kendisini seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın