• 22704
    "önce thy avrupa ligi'nde real madrid'le, ardından ise ligde fenerbahçe ülker'le karşılaşacağımız zorlu bir sürece girdik. çok önemli maçlar oynayacağız. eksiklerimiz var ama ben sahadakilere bakarım. mücadele eden oyuncularım da ellerinden geleni yapıyorlar. bu maçları en iyi sonuçlarla tamamlamak istiyoruz"

    "fenerbahçe ülker maçında maalesef sahada olamayacağım. basın toplantısında, sahada olacağımı söylemiştim çünkü iki teknik faulden birini benche verildiğini düşünüyordum. ama hakemler ikisini de direkt olarak, bizim c teknik faul dediğimiz, koça vermişler. bunu ancak karşılaşma sonrası maç kağıdında görebiliyorsunuz. iki teknik faulden diskalifiye olduğum için fenerbahçe ülker maçında takımın başında olamayacağım ama hiç önemli değil. aynı teknik kadroyla biz ligde üst üste şampiyonluklar yaşadık. beşiktaş'ta 3 kupa aldık. galatasaray'la son iki sezonda türk basketboluna damga vurduk. yardımcılarıma güveniyorum. tribünde taraftarımızla birlikte takımımızı destekleyeceğim."

    "iki hocayı da baskı altına almak ve strese sokmak istemem ama futbol takımımız şu anda lider durumda, hamza hamzaoğlu hocayla müthiş bir ivme yakalandı. biz de taraftar olarak takip edeceğiz. fenerbahçe derbisinden de puan veya puanlar çıkarıp, o liderliği perçinleyip, bu sezon hamza hamzaoğlu idaresinde 4. yıldızın takılacağına inanıyorum"

    ekrem memnun için de,

    "tarihi bir sezona imza attılar. inşallah bu sene de fenerbahçe ile karşılaşacakları çeyrek final turunu geçip, dörtlü final'e adlarını yazdırırlar"

    ergin ataman
App Store'dan indirin Google Play'den alın