resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2232
    balık hafızalılarca yine yere göre sığdırılamıyor. öncelikle, bu adam ilk alındığında ümitliydim, ancak süper kupa'da fenerbahçe'yi 3-2 yendiğimiz maçta mental eksikliğini ağır bir şekilde gösterdi. o maçtan beridir sevmem kendisini. futbolu yalnız toplu oyundan ibaret sananların gözlemleyemeyeceği hataları var.
    şampiyonlar ligi başarımızdan dem vurulmuş.
    öncelikle belirteyim, o sezon gruplarda;
    manu deplasmanında yediğimiz gol neredeyse tamamen kendi hatası (yerini terk edişi tam bir facia),
    içerideki braga maçında riera'yla beraber yenen gollerin sorumlusu,
    içerideki cluj maçından bahsetmeye bile gerek yok. kendi kalesine gol atmış olabilir, sıkıntı ise pirinç tarlasına dönmüş sahada 90 dakika yerden pas oynamaya çalışacak mental kapasitede biriydi, maçın sonunu da bu şutla süsledi: https://www.youtube.com/watch?v=bq8DW2CFgWc
    dışarıdaki cluj maçında zaten yiyeceğimizi yedik, burak yılmaz'ın bireysel oyunuyla maçı kazandık.
    manu maçında da dany'lik bir şey yoktu, 4'te 4 yapıp garantilemiş manu, carrick'i stoper oynatıp içeride bize yattı. hiç boşa inkar etmesin kimse, son hafta evinde cluj'e yenilecek takım mı manu?
    yine son hafta, sonunculuğu garantilemiş braga deplasmanında geri düşüyorsun, sonra dönüş yapıyorsun.

    aman ne as stoper, çeyrek finali getirmiş. kafanız mı iyi? çeyrek final oynadıysak yediğimizden fazlasını atarak ve yanında fikstür şansıyla oldu bu. braga 3 ve 4. maçlarını manu ile oynamasaydı o zaman da bu kadar kolay olurdu sanıyorsanız gülerim.

    dany gerçekten yetersiz, patlayıcı bomba gibi bir stoperdir.
    düşmemeye oynayan takımlarda 3 maçtan 1'ini kendi hatası yüzünden kaybettirirse kral olur, bizde gereksiz hatayı 5 maçta bir yaparsa batar o hata. galatasaray gibi takımlarda hatanın telafisi evian'daki kadar kolay değildir, yapacağınız kıyaslamayı seveyim ben sizin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın