resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 1327
    galatasaray performansi gercekten cok basarili teknik direktor.
    kendimi zan altinda hissettim, yazdiklarim yanlis anlasilmasin diye biraz acayim sonra yarim yamalak okumaya kurban gitmeyelim.

    yaptigi dogrulari soyleyecek 10 milyon tane adam buluruz turkiye'de. sozlukte de canim cigerim hocam diye methiyeleri de hepiniz dizebilirsiniz. hakkindaki son 100 entry'nin bilmem nereni yerim buyuksun hocam olmasi hicbir sey ifade etmiyor. onumuzde fenerbahce maci varken gozle gorulen eksiklikleri -degistirilebilecek eksiklikleri- varsa duzeltilecek hatalari konusmayacaksak bu sozluk platformu niye var? birbirimizi ovup ne kadar harikayiz demek icin mi?

    hamza hoca yaptigi dogrularin yaninda tekrarladigi bir kac yanlisi da olan, dogru yolda hocamiz. o dogru yolda kendimizce gordugumuz eksiklikleri soylemeliyiz. bu bizim hakli oldugumuz ya da dogru oldugumuz anlamina gelmez. bu eksiklige cozum aradigimiz, daha iyi nasil oluruz bunu cozmeye calistigimiz anlamina gelir. macin 89.dakikasi muslera'nin ustune gelen top yarim metre kenara gitse belki gol olacak ve 2-2 bitecek. o zaman eyvah yandik mi diyecektik? yapilan elestiri veya daha iyi nasil oluruz yazilarinin sebebi dakika 89'da muslera'nin eline bakmak yerine fisi cok daha erkenden net bir oyunla cekebilmek icin.

    ben hayatim boyunca zar atarak bir sey kazanmadim. daha iyi nasil olur diye bakiyorum, galatasaray da daha iyi nasil olurun bir dusuncesi kazandigimiz macta eksik gorulenleri konusmak.

    siz ovunmeye devam edebilirsiniz bunda bir sorun yok. bense galatasaray'in ve hamza hocanin daha iyisini yapabilecegini biliyorum ve inaniyorum. bunun cozumlerini de tartismak icin bu platformdayim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın