• 164
    öncelikle: (bkz: ülke puanı/@tunnel vision)

    malumunuz bu sene elemedeki rakibimiz yunanistandı. avantajımız ise avrupa kupalarına onların 1 (oly) bizim 2 takımla devam ediyor oluşumuzdu. trabzonspor ersun yanal sağolsun bu turda hiç bir katkı veremeden elendi. en önemli işi ise beşiktaşyaptı. olympiakos'un deplasmanda 2-0 kaybettiği maçın rövanşında rakibiyle 2-2 berabere kaldı bir ara 2-1 öne geçtiler ama ukrayna takımı gole hemen cevap verdi. bu gece berabere kalmaları bile bizim açımızdan bir kazanım.

    artık şunu rahatlıkla söyleyebilirimki : bu sezon için yunanistan'ın bizi geçme şansı yok!

    ikinci olarak ise beyler herşeyi gözünüzü seveyim kendiniz için istemeyin. ulan kimse beşiktaş taraftarından benim kadar tiksinemez. ama gelmiş burada avrupa maçlarında türk takımlarını desteklediğimiz için laf yiyoruz.

    ulan hiç mi zorunuza gitmiyor be abi ? futbolu bu kadar sevmemize rağmen şu lanet sıralamada isviçre ve belçika'nın gerisinde olmak ? hemde onlardan kat be kat fazla para harcayıp ama neyse bro siz bu kafayla devam edin size diyecek hiç bir şeyim yok.

    diğer rakiplerimiz isviçre ve belçika'yı bu sene geçmek zor gibi duruyor. onlarında tek temsilcisi kaldı avrupa'da ama puan farkı fazla biraz. anca club brugge ile beşiktaş eşleşirde beşiktaşbunları elerse şansımız var. olmasada ne kadar arayı kapatırsak iyidir. isviçre ile aramızdaki puan farklı belçikaya göre az ama onlarında tek temsilcisi kaldı bu gece yooung boys'un elenmesiyle. basel'de porto'ya elenirse çok güzel olur.

    şimdilik bu kadar yazmaya devam ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın