resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 52
    11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci ile duran topları kullanmaması gerektiği hakkındaki düşüncelerimi bir süreliğine * bana yutturmuştur. benim nazarımda maçın adamıdır.

    bu adamın ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum sağ açıkta kendine güvenen bir yapısı vardı. galatasaray'ın sürpriz golcüsü gibiydi. uzaktan da etkili şutlar çıkartıyordu. kızdığım nokta sabri'nin geçen yıllara rağmen kendini fazla geliştirmemiş olmasıdır. çok daha iyi, övgü dolu sözlerle kendinden bahsettirebilirdi.

    yıllardır sabri'de farkettiğim ancak hiçbir zaman mantık çerçevesine oturtamadığım bir özellik var. küçük maçlarda her ne kadar gereksiz, sinir bozan hatalar veya davranışlar sergilese de bu adam normal futbolcu profilinin tersine büyük maçlarda, gerilimi yüksek maçlarda güzel top oynamaktadır. örnek vermek gerekirse ben sabri'nin hiçbir derbi maçta sıçtığını hatırlamam her zaman takımın iyilerinden olmuştur. euro 2008 finallerinde portekiz maçı hariç ki o maç bütün takım dökülmüştü, her maçta çok iyi mücadele çıkarmıştı hele ki almanya maçında yıldızlaşmıştı, anfield road'daki liverpool maçında "ulan bu ortaları sami yen'de niye yapmazsın" sitemlerine maruz kalmıştı. ilginç değil mi sözlük? ben bu durumda şu sonuca varıyorum bu adam büyük maçlara çok iyi hazırlıyor kendini ancak taraftar olarak isteğimiz bunu sezonun geneline yayması şeklinde. kişisel olarak da ben sabri'nin galatasaray'da olmasından memnunum ve takımda tutulmasından yanayım.

    (bkz: sabri sahaya üçlü çektir cimboma)
App Store'dan indirin Google Play'den alın