resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1375
    yukarıda arkadaşların söylediği gibi galatasaray efsanesidir. öyle taraftara şirin gözükmeye çalışarak instagram'da fotoğraf paylaşarak efsane olunmaz, mancini ancak ergen bünyeleri kandırır o şekilde.

    nedense radikal aysalcılar, fatih terim ve etrafında ne kadar adam varsa her ortamda itin götüne sokma peşinde, süper kurumsal bunlara maaş mı veriyor nedir anlamadım.

    yine de söyleyelim galatasaraya'a katkı olarak hasan şaş > ünal aysal'dır. kaçıp giden adamı hala savunmaya çalışıp onun dışında herkesi gömmeniz bile ne kadar yanlış düşünce de olduğunuzun göstergesi. kabul edin bu gerçeği; o taptığınız efsane başkanınız defoldu gitti ve bu duruma uyrudabilecek bir kılıfınız bile yok. çünkü adnan polat bile kaçmadı bu kulüpten veya sezon ortasında durup dururken ben bırakıyorum demedi.

    artık siz de kabul edin aysal fiyaskosunu. futbolda yakaladığı tek doğru düzgün başarılar da fatih terim-hasan şaş-ümit davala-taffarel teknik kadrosuyladır. gerisi fasa fiso.

    2008-2009'daki hamburg maçında göbekli haliyle oyunu kurtarsın diye sahaya sürülüp alisamiyen de yuhalanan hasan şaş, bakıyorum o yuhalayanlar sözlükte yazar olmuş şimdi de entry kasıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın