resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1374
    kendisi özelinde galatasaray sevdalısı insanlar itin götüne sokulup çıkarılıyor ya, dayanamıyorum sinirden hakikaten. sığınılan argüman da hiç sekmiyor, hep aynı :

    'ama onlar futbolcu, teknik direktör vs.'

    yahu futbol takımını en çok seven, destekleyen, onunla gönül bağı olan taraftardır. görmeyin artık kendinizi şu kadar küçük. bu takımın sizden, bizden büyük efsanesi yok, her takımda olduğu gibi. ama benim derdim daha başka bir şey. biraz da ona değinmek istiyorum.

    burada, bu mecrada, mevzubahis galatasaray değeri olunca en büyük adam olan adam kim? metin oktay.

    galatasaray'a gönülden bağlı mı kendisi? evet. sevgi pıtırcıklığı olarak adlandırılan samimiyetsizliğin ucuna köşesine bulaşmış mı? hayır.

    demek ki neymiş, insanların galatasaraylılık adına belirlediği kriterlere işkembeden sallamakla olmuyormuş. genellemeye tabi tutup da 'bizim ülke çok bilmem ne büühüüü' deyip sonra o genellemeden şikayet etmekle olmuyormuş. insanların değer yargıları, haklı da olsa haksız da olsa, ucuz genellemelere tabi tutulacak cinsten değilmiş. hasan şaş'a duyulan sevgi ya da sevgisizlik de bir çok farklı etkeni içinde barındırmakta. he bana soracak olursanız ben kendisini şöyle hatırlamayı yeğlerim: *

    http://galeri.uludagsozluk.com/...utbolcular_31473.jpg

    samimiyetsizliğin, genellemenin dik alasını yapıp da başka başlıklarda bunun aksini dilenmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın