resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1368
    körü körüne hala savunulan eski futbolcu ve antrenör ve de yeni futbol yorumcusu. iki şey yazıp konuyu kendi açımdan kapatacağım.

    1) bizim kendisine duymamız gereken saygıyı ilk önce kendisi hagi'ye duysun da ''hagi 50 tane vuruncu bir şey yok biz vurunca auuuvvv'' diye saçmalamasın ki caretta mevzusuna girip ne kadar sığ bir adam olsuğunu konuşmaya dahi gerek duymuyorum

    2) hala sneijder'in ilk tercih olmamasının mantıklı bir açıklaması olduğuna inanılıyor çok komik cidden. aşağıya alıntı olarak tekrar yazıyorum belki ne kadar büyük saçmaladığına inanılır.

    --- alıntı ---

    hasan şaş'ın sneijder'i aslında istemediklerini anlattığı videoyu izledim. dikkatimi çeken bir şey oldu teknik ekip olarak o dönem ne istediklerini sanırım pek bilmiyorlardı. hasan diyor ki biz filip djuricic'i istedik, eyvallah genç bir çocuk, potansiyelli, ofansif ortasaha, zerre savunma yapmaz, hollanda liginde patlamakta tıpkı amrabat gibi. ben arfa diyor ciddi sakatlık problemi var, devamlılığı yok, ağırlıklı olarak sağ kanat oynar ve toplam o sezon 19 maça çıkmış. ısrarla matic diyor, chelsea geri aldı etti falaeten fistan e hasan matic önlibero ama, çakılı bir adam. aman aman tekniği, hücum yönü çok zayıf ama defansif olarak çok kaliteli. ve sneijder, gömdü durdu videoda sinirleniyor insan abi, madem o sezon oynamadığını biliyorsunuz da ne diye ismini yazıyorsunuz. ki o boktan kondisyonuyla toplam dördü şampiyonlar ligi olmak üzere 24 maça çıkmış. şimdi insan ister istemez soruyor bu dört ismi ne niyetle yazdınız listeye ? dördü de birbiriyle ilgisiz isimler çünkü.

    matic: genç ve defansif oğlu defansif bir ortasaha, teknik çok zayıf.

    djuric : hollanda liginde parlayan, o dönem 20 yaşında olan gelecek vaat eden hücum oyuncusu.

    ben arfa : sakatlık problemi olan, oyun içi devamlılığı az olan, uluslar arası arenada aman aman bir başarısı bulunmayan çok yetenekli ekseriyetle sağ açık oynayan hücum oyuncusu. toplam 19 maça çıkmış o sezonun tamamında.

    sneijder : isim olarak bir marka, yeteneği tartışılmaz, ofansif orta saha oynayan, tek pas sistemiyle yetişmiş worldclass sınıfdan birisi. toplam o sezonu 24 maç oynayarak bitirmiş.

    http://www.ajansspor.com/...ne_yag_surerdik.html

    --- alıntı ---

    (bkz: #1545776)
App Store'dan indirin Google Play'den alın