resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1367
    her eline geçen fırsatta gerek yönetim gereken galatasaray'ı kötülüyen eskilerin topçusu. bazı arkadaşlar demiş yok saygı duyun yok futboldan anlıyor. o zaman gelip burda ümit özat'a yazmayacaksınız oda topçu o kadar yıl oynadı. gelip mancini'yi eleştirmiceksiniz. ille fikrini saygı duymamız için öncelikle futbolcu olmasına gerek yok. ekstradan fikirlerinin mantıksızlığını her fırsatta görüyoruz. aldığı oyuncular ile yaptığı tutarsızlıklar ortada yani futbolcu diye futboldan anlıcak diye bir kural yok.

    son olarak şu söz gelsin. "jokey olmak için önce at mı olmak gerekir". önce adam olsun objektif olsun gitsin topçu olmasın. topçu diyede kusura bakmasın attığı şeylere ve yaptığı mantıksız açıklamalarına saygı duymam. yakında aydın yılmaz futbolu bırakır onada saygı duyarsınzı atınca. soyunma odası gördü, bir dünya şampiyonluk gördü ee daha ne olsun mükemmel yorumcu.

    edit: maliyetten bahseden zatı muhtereme riera örneği verilebilir sol açık alıp bek kullandığımız hani. amrabat örneği var sneijder 35 milyon euro'ya mal oluyormuş amrabat için bonservisine 9 verdik yıllık maliyet hariç. bu liste uzarda atıp tutuyor inanmayın.
    edit2: hani top oynamamış ya wesley ondan düşünmemiş zatı muhterem aldığı hamit real madridde 300 maça çıkmıştı mükemmeldi. 3.5m para verildi bonservis primler ve aldığı yıllık ücrette cabası. neyse futbolcu soyunma odası koklamış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın