resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 1401
    "hamza hamzaoğlu'nun ismi hamzarelli veya cesare hamza olsaydı devre arasında 15 milyon €'luk transfer yaptırırdı" diyen yönetici.

    bu nasıl bir kafadır? bu nasıl bir zihniyettir? çözemiyorum vallahi.

    hani şu akp yandaşları abd, almanya, ingiltere, fransa gibi ülkeler bizi karıştırmak istiyor diyerek komplo teorileri üretiyorlar ya albayrak da benzer kafada herhalde.

    nedir bu yabancı düşmanlığı? nedir bu "yabancılar sadece para için gelir, transfere çok para harcar, başarı onlar için 2. plandadır" hezeyanı? transfer istemenin nesi yanlış? mancini takımdaki eksikleri biliyordu. transfer istedi. yapılmadı. bütçe yok diye yollar ayrıldı. sonra ne oldu? şampiyonlar ligi'nde 19 gol yedik.

    prandelli yerine hamza hamzaoğlu olsa yine ş.liginde sonuncu olur, yine çok sayıda gol yerdik. kadro kalitesiz, kadro yetersiz. şunu anlamak için daha kaç gol yememiz, daha kaç yenilgi almamız lazım?

    albayrak gibi adamlar anadolu takımlarını yönetir ancak. kesinlikle tavırlarından, komik mizacından bahsetmiyorum. adamın zihniyeti, hayalleri, vizyonu küçük. bakkal yönetir gibi koskoca galatasaray kulübü yönetilmez.

    bir kulübün yöneticisi hoca transfer istemedi diye sevinir mi? hem de acil ihtiyaç varken. takıma forvet, stoper, yedek kaleci, sağ bek-sol bek, kanat oyuncuları lazım ama ne hikmetse kadromuz yeterli algısı yaratılıyor.

    avrupa fatihi galatasaray markasının, yabancı düşmanlığı, önyargısı barındıran kişiler tarafından yönetilmemesi lazım.

    futbolumuzda sendika lazım diyorlar. türkiye'de futboldan başka yerli işveren ve yerli işçinin birbirini kolladığı başka bir sektör var mı? açık açık yerli-yabancı ayrımı var futbolda. sendika lazımmış. güleyim de boşa gitmesin.

    hangi türk futbolcuya fatih terim'i sorsalar, "babamız gibidir" diyor. çünkü türk yöneticisi, türk teknik adamı, türk futbolcusu, türk spor medyası bunların hepsi birbirinin çıkarını kolluyorlar. yabancı teknik adamlar, futbolcular dışlanıyor.

    velhasıl bu zihniyet futbolumuzda barındığı sürece avrupa'da asla başarılı olamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın