resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4155
    21 şubat 2015 sivasspor galatasaray maçına girerken ve girdikten sonra kime trip atıyordu anlayabilmiş değilim. adam oyuna girdi suratı binbir karış. aldığı topları hep kaleye şuta çevirdi. hiç bir pas katkısında bulunmadı. melonun yerine girdi sözde. gitti sağ açıkta veya forvet arkasında gezindi. ve hiç geriye dönmedi. yav kardeşim sen ne oldunda bu havalarda girdin anlamıyorum. skor 3-3 e gelseydi kim verecekti bunun hesabını? stoperler mi? 2. lig seviyesinde ki oyuncular sizin orta sahada ki mıymıntılarınız tripleriniz yüzünden orta sahayı otabana çevirdi.

    3 maç oynadın 1 maç yedek kaldın diye böyle davranıyorsan, git ağbilerinden biraz nasihat al. galatasaray'da böyle oynayamacağını anlatsınlar sana.

    kalecinin çarpazındayken, topu sola çekip vursan gol. oradan ayak içi kalecinin üzerine vurmayı nasıl beceriyorsun bunu da anlamadım. eğer mermi gibi bir ayağa sahip olmak istiyorsan, idmanda sonra merterde apaçilik yapacağına git idman sonrası saatlerce şut çalış, ya da eray isimli alt yapıdan arkadaşınla galerici kankilerinle gezeceğine gidin kendinizi geliştirin. biriniz kalecilik çalışsın sende git idmanda sonra 10bin tane falan şut çek.

    kimse de daha genç önünde uzun bir yol var galatasaray'ın geleceği demesin. gs'ın geleceğine 16, 17 yaşlarında görülüp karar verilir. kendi yaşıtı hazard'ı izlesin az. neler yapıyor görsün. belki feyz alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın