resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2500
    kendsinin su anki hali, bu sene basindaki burak yilmaz'a cok benziyor. her topu almaya cikiyor ama aslinda kritik yerde topla olmaktan cekiniyor. sadece rahat olacagi yerde oynamak istiyor. paslasma sirasinda ayni sene basindaki burak gibi dengesiz duruyor. yerdeki denge ayagini dogru konumlandiramiyor ya da pas atacagi ayagini savuruyor. pas verirken o vucut dilinde guven kesinlikle yok. burak'in aynisi.

    burak yilmaz yapmasi gerekenleri belirleyince cok rahatlayip iyi top oynamaya basladi. hatta sneijder'in yaptigi gibi top kontrolu hareketleri yapti 16 subat balikesir macinda agzim acik izledim. bu cok onemli bir degisim. basarili olup olmamasi onemli degil, demek ki sneijder'in bu konuda iyi oldugunun farkinda ve kendisine onun bu hareketlerini ornek almis. burak cok iyi bir papagan, iyi taklit edebiliyor vucut dilini. kendini ogrenmeye acik tuttugu muddetce cok guzel bir ozellik bu.

    bruma'da bir iki seyi burak'in ogrendigi gibi ogrenip yapmasi gerekenleri belirlemeli. bruma'nin kendisine ornek alabilecegi bir adam galatasaray futbol takiminda yok. fakat sneijder'in vucut dilinden o da bir seyler kapabilir. en cok da melo'nun rakibe girislerinden bir seyler ogrenmeli. nasil hava topuna cikilir, nasil yere saglam basilir, nasil rakibin ayagina girilir. bunlari papagan gibi ezberlemeli, taklit etmeli.

    burak'i cok fazla elestiren biri olarak soyluyorum, sene basindaki burak ile su anki burak arasindaki degisimi bruma yasasin sene sonunda kontrat yenileriz.

    son soz: burak'in futbolunu hic begenmeyen biri olarak hep soyledigim bir sey vardi, madem bu cocuk takimin oyuncusu, madem 5 yillik kontratiyla ustumuze kaldi, oyleyse bir sekilde bu adamin iyi oynayacagi seyler yapilmali ve takimda onun uzerinden fayda saglanmali. simdi bu soyledigimi bruma icin siz de yapin. bu cocuk uzun vadeli kontratiyla takimin oyuncusu, bir yatirim transferi. ayni burak gibi onun da bazi meziyetlerini gostermesine izin verilmeli ve fayda saglanmaya calisilmali. umidim kalmadi demenin hicbir anlami yok. ben nefret ede ede burak'in yerine kimi aliriz yerine burak aslinda nasil daha iyi oynari tartisabiliyorsam siz de aynisini yapin. bruma icin bugune kadar yaptigim tamamen buydu. insanlari bruma sempatizani veya dusmani diye yaftalamak cok sacma. once sorunu dogru adlandiralim, cozumu mutlaka buluruz. cozumle beraber umut ettigimiz her seyi de yapabilir bu cocuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın