• 8623
    git gide soğudum sözlük haline gelmiştir çünkü günden güne antu'ya benzemeye başlamıştır. tamam beyler ve bayanlar burası bir taraftar platformu fakat fanatikliğinde bokunu çıkarınca gerçekten çok saçmalıyorsunuz.

    burada hepimiz galatasaraylıyız amacımız galatasaray'ı korumak, kollamaktır, güçlenmesi için organize olmaktır fakat bunun yanında insan biraz objektif yorumlar, objektif bakış açıları da görmek istiyor.

    15 şubat 2015 beşiktaş bursaspor maçıında dakikalar 60'ı gösterirken hakemin tam gözü önünde fernandao'nun uçan tekmesi vardı ve bence bu sezonun gerçek anlamda en yanlış hakem kararlarında kafadan ilk 3'e oynayabilecek cinsten bir pozisyondu. kazandıkları penaltı ise gerçekten 10 hakemin 8'inin vermeyeceği cinsten basitti. ama yok seba sezonu, yok hakemler beşiktaş'ı şampiyon yapmak istiyor dersek saçmalamış oluruz. adama sormazlar mı o zaman fernandao neden kırmızı kart görmedi diye. ya da fenerbahçe ve galatasaray maçlarında ki hakem hatalarını göstermezler mi ?

    hakemler sene başından bu yana hep 3 büyükleri kolluyorlar. artık bunun bokunu çıkarıyorlar. ama burada en az fayda gören takım beşiktaş dır. beşiktaş ite kaka gidiyor aynı bizim gibi, eninde sonunda tökezleyecekler ve iki büyük takım gene şampiyonluk yolunda baş başa kalacaktır. bu kadar kafaya takmayalım onları.

    bu sözlüğün asıl amacı futbolcularımızı ve özellikle burak yılmaz'ı kurda kuşa teslim etmemek, futbol ve basketbolda hocalarımızın gelecek yıllarda takımın başında kalması için motive olmasını sağlamak, mayıs'ta gelecek yeni yönetime güven oyu vermeye çalışmak, amatör sporlara organizasyon yaparak taraftarımızın oraya ilgisini arttırmak olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın