• 22560
    ergin ataman sürecini perşembe günü öğrendik, gelişmeleri baktık. basketboldan sorumlu arkadaşımız cem topsakal bize durumu aktardı. bu olay herkesin içerisinde değil, soyunma odasında olmuş. soyunma odalarında da insanlar birbirlerine girerler. bu olayın ortaya çıkması bizi rahatsız etti. 19 yaşındaki basketbolcu çocuğun babası bu olayı gazetede yayınlatmış, arkasında da federasyona gitmiş. şikayet etmeseydi, bir şeyler yapardık. ergin ataman sadece türkiye'de değil avrupa'da da en önemli hocalarından biri. ergin ataman bir hata yapmış olabilir ancak ben ve yönetim kurulumuz ergin hocamızın arkasındayız. kim ne derse desin. leeds maçında fatih terim ile emre belözoğlu arasında da benzer olaylar yaşanmıştı. italya'da başarılar ile geçirdi. ergin'den daha ziyade kendisi büyük sorumlulukları olan bir isim. kol kırılır yen içinde kalır değil de, ergin bunu başka bir şekilde halledebilir.

    ben keşke lafını kullanmam, keşke geçmişte kalmıştır. mali tablo bizde çok iyi değildi ve bu beni daha çok hırslandırdı. arkadaşlarım kolları sıvadılar ve burada görevli memur gibi çalıştılar. ünal aysal'ı arayıp hiç tablo değerlendirmesi yapmadı. aysal'a mektup yazdım ve ibra konusunda bir şeyler anlattım, ben onun dönemini savunamam. ben, aysal'ın yaptığı işleri öğrenince ben yapmazdım diyorum. genel kurula gel ve ne gerekiyorsa söyle. o lafa değil adama bakıyormuş ama baktığı adam da benim, onu da söyleyeyim.

    galatasaray'ın mali tablosu kötü gözükebilir ancak galatasaray'ın bir markası var. galatasaray gemisi yürür ve kimse buna mani olamaz. bazı kötü niyetliler, galatasaray'ın üzerinde hep oyunlar yapıyor. galatasaray'da tekrardan bir ateşlenme oldu. turgay kıran bana yeni üyeler almamız lazım, başkan adayı olacak adam bulamayacağız derdi, şimdi işler değişti. galatasaray'a başkan olmak isteyecek aday çok çıkacaktır. galatasaray için bir şeyler yapmaya kalkıştığınız zaman sağdan doldan birileri çıkıyor ve o öyle olmaz diyor, ya be adam nereden biliyorsun.

    bazıları, galatasaray'ı siyasi amaçları için kullanmak istiyor, ticari amaçları için kullanmak istiyor ama galatasaray bu oyunlara gelmez. 25 şubat'ta hisse satışı üzerindeki yasak kalkıyor, spk tarafından konmuştu. o tarihlerde hisse satışı üzerinde bir takım ince mühendislik işleri yapılmış. gittik spk başkanıyla konuştuk, 25'inden sonra her şeyi yapabiliriz. biz bu hisse satışlarını genel kurul üyelerine vermek istiyoruz. galatasaraylıyım demek kolay, biz kimseden bağış da istemiyoruz, onlara hisse senedi teklif ediyoruz.

    galatasaray'ın başkanının devlet kademesiyle hiçbir ilişkisinin olmaması lazım. tamamen bağımsız olmalı. ne iş bağı, ne de gönül bağı olmamalı. yeni seçilecek başkan galatasaraylı olsun yeter. öyle sadece rozet takmakla olmuyor.

    duygun yarsuvat
App Store'dan indirin Google Play'den alın