resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2481
    savunuyorum bu çocuğu hala. bu memlektin vizyonundan fersah fersah ilerde. bize fazla kardeşim böyle adamlar. adım gibi eminim arda turan manisada ersun yanal' ın elinde pişmese şuanda ptt 1.ligde oynayacaktı. bu ülkeye 11 maç ceza alıp göbek yapıp gelen topçular lazım, 6 ay sakatlıktan sonra kilo almadan gelenler değil. aydın yılmaz, sabri sarıoğlu yada sizin söyleyeceğiniz hangi topçu 6 ay sakatlıktan sonra şu halde dönebildi.

    içerde sivasspor' u ecel terleriyle yenebildiğimiz 3-5-2 dizilimiyle hayvani kanatlara sahip arsenal maçına çıkıp belkide beşiktaş' ın rekorunu alabileceğimiz maça sebep olmuş prandelli tarafından oynatılmadı bile.

    içerde ve dışarda bize ecel terleri döktüren ağzınızın suları akarak izlediğiniz anderlecht bu topçuları ağaçtan mı topladı sanıyorsunuz.

    http://www.mackolik.com/...p;season=2014%2F2015

    http://www.mackolik.com/...p;season=2014%2F2015

    http://www.mackolik.com/...p;season=2014%2F2015

    http://www.mackolik.com/...p;season=2014%2F2015

    belçika ligine ambargo koymuş takım geçen sene 3. olmuş ama bu oyuncuları kazanmış.

    hepiniz büyük futbol ulemalarısınız. henüz bruma' nın yaşındayken yatağını yapamayan çığu işini kendisi halledemeyen yada bilgisayar başından kalkamayan bu memlkete bruma gibiler genç topçular fersah fersah fazladır.

    zorunlu edit: biz diyerek ne söylemek istediğimi yazdım yukarıda okuyup algılayamıyorsanız ister yimpaş yozgatspor anla ister chelsea

    ayrıca (bkz: seri ofsayt veren güzel insan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın