• 22555
    aykut kocaman iki g.saray maçında yediği 9 golü herhalde hayatı boyunca hiçbir takımdan yememiştir. işte teknik adamlık böyle bir şey. büyük takımdan küçük takıma gelince insanın başına bunlar da geliyor. aykut kocaman iyi bir insan, iyi bir aile reisi olabilir ama kesinlikle kendini geliştiren, modern futbola uyarlayan, yenilikçi ve araştırmacı bir teknik direktör değil. üstelik çalışmadığı aylar da futboldan epey kopmuş.

    gelelim g.saray’a... lig maçlarında göstermediği iştahı dün konya karşısında gösterdiler. aslında g.saraylı futbolcuların içine hagi kaçmış gibiydi. vurdukları her top öyle mükemmel yerlere gitti ki, gerçekten bu gollere şapka çıkarmak lazım. burak aslında o mesafelerden fazla topa vurmaz ama o bile çok iştahlıydı. demek ki evde oturup maç izlemek bile onu bir hayli hırslandırmış. eğer burak, muslera, melo, sneijder, chedjou ve halâ formsuz olan selçuk ligin kalan haftalarında sakatlanmaz ve cezalı duruma düşmezse g.saray, ligi sonuna kadar zorlar. ama bunun için de diğer oyuncuların ekstra performans ortaya koyması lazım.

    tamam sneijder jeneriklik goller attı ama bunu ligde tekrarlayabiliyor mu işte ben ona bakarım. f.bahçe’ye ve kupada konya’ya atmak yeterli olmaz. eğer senede 4 milyon euro alıyorsa bu performansını en azından 34 maçın 10’una yaymalı. işte bunu yapıyorsa ben o zaman helal olsun bu hollandalı’ya derim.

    sonuç olarak türkiye’ye gelen en başarılı ve değerli yabancı futbolcu olan hagi dün geceyi tribünden izleseydi inanıyorum ki o da golleri kıskanmaz ve bu oyuncularla gurur duyardı.

    serhat ulueren

    (bkz: 12 şubat 2015 galatasaray konyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın