• 252
    #1648523 entrysinde yazılmıştı ama görmeyenler için, hem de ilk 2 bölüme değinerek, bir kez de ben yazmış olayım: better call saul

    öncelikle izlemeyenlere breaking bad'i şiddetle tavsiye ederim, izlemediyseniz şanslısınız çünkü her hafta yeni bölüm beklemenize gerek yok. şahsen izlediğim en iyi dizilerden biri, bittiğinden beri de yeri kolay dolmuyor(du).

    şimdi aynı yapımcılar dizideki önemli karakterlerden saul goodman'ın breaking bad öncesi-sonrası hayatını anlatan bir spin-off çekiyor ve ilk 2 bölümü itibariyle, daha çok hikayeye giriş tadında olsa da, dizi şahane başladı diyebilirim. zamanla çok daha iyi olacaktır şüphesiz. breaking bad'den tanıdık simalar göreceğimiz söylenmişti, şimdiden mike ve tuco'yu gördük mesela. yapımcılar komediden ziyade drama tarzı bir dizi olacak diyorlardı ama komedi unsurları da mevcut dizide. uzun vadede breaking bad tadında biraz aksiyon biraz drama biraz komedi gibi olacaktır muhtemelen.

    breaking bad izlemediyseniz yine bunu izleyebilirsiniz ama özellikle onu izledikten sonra bu daha anlamlı olacaktır. sonuç olarak, izleyicilerin, eleştirmenlerin ve yorumcuların çoğundan da tam puan almış şu araların en potansiyelli dizisi olan better call saul'u özellikle breaking bad fanlarına tavsiye ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın