• 1469
    basketboldan anlamam, basketbol takımımızdan en fazla bir oyuncu sayabilirim (arroyo sanırım). ergin ataman'ı da biraz biliyorum.

    sanıyorum ki bir tokat hadisesi yaşanmış. ben böyle şeylere karşıyım. fatih terim de emre çolak'a "amına koyim ben senin piç" demişti maç esnasında, servet çetin de cem sultan'a tokat atmıştı zamanında vs. bu düzeydeki sözlü ve fiziksel şiddeti tasvip etmiyorum. şöyle bir tutup hafif silkelemek var, tokat var. tokat dediğimiz şey psikoloji bozabilir. herkesin kişisel sınırları algılayış şekli farklıdır, tokadın da şok etkisi vardır ama her şok da olumlu sonuç vermez. keşke atmasaydı ama bu yüzden kendisini ipe götürecek de değilim. yani bu olayı fırsat bilip gereğinden fazla eleştirmek de yapıcı olmanın çok uzağında kalacaktır ama bence yaptığı doğru değilmiş. eğer ki otoritesini sarsmayacak ise makul bir özür veya gönül almaca ile bu iş çözülebilir. insanoğlu hata yapar ama her olayın da medyaya yansıması hoş değil. büyüklük, doğruyu da yanlışı da söyleyebilmektir. ergin hocanın yaptığı yanlıştır, konu tatlıya bağlanmalı ve yola devam edilmelidir. iyi bir hoca olduğunu biliyorum, kendisine ihtiyacımız var, bizimle mutlu olduğu da bir gerçek sanırım.

    buradan hareketle "vurduğun yerde gül biter hocam" türü bakış açısını da ayrıca tasvip etmediğimi belirtmeliyim. yapmayın bunu, şiddeti meşru kılmayın... insana annesi babası dahil kimse fiziksel şiddet uygulamamalı. ergin hoca da bu bakımdan örnek olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın