• 1460
    yükselişte olan galatasaray basketbolunu en tepeye çıkarmış, ligde iki sene şampiyon yapmış, euroleague'de final 8 oynatmış. türkiye'nin en büyük hocası.

    tokat olayı için ise, kesinlikle bir ayak kaydırma operasyonu olarak görüyorum. kendisinin dik ve asi duruşu bazı kimseleri rahatsız etmiş olabilir. hocaya kesinlikle dokunulmamalıdır. ancak bu kadar güçlü bir figürü ayağını kaydırmak da kolay değil. ne yaparsın taraftarın önüne atarsın. bu olayda bazıları için tam bir fırsat olmuştur.

    arkadaşlar bir kere şunu bir kafamıza kakalım. küfür, argo, bağırma, çağırma, hatta fiziksel temas her zaman olan şeyler. bugün obradovic veya fatih terim bu tür şeyler yaşamadığını mı sanıyorsunuz? her şey mükemmel ve insani diyaloglar içinde mi yürüyor sanıyorsunuz? kendisini takımın hocasından büyük gördüğünü sananlara en baba tokatı geçirmek doğrudur. güya yetenekli genç züppe oyuncuda tokatı haketmiştir.

    şimdi taraftar olarak bizim kesintisiz şekilde hocanın arkasında durmamız gerekiyor. bu olay bize gösterdi ki bazı kişiler hocayı istemiyorlar. bu galatasaray içindeki galatasaray düşmanlarına gerçekten bişeyler göstermemiz gerekiyor ve hocaya sahip çıkmanın bence tam sırasıdır. çünkü bu yönetimin belli ki böyle bir amacı yok.

    ben yönetici olsam, o sızdıranı mutlaka bulurum çok zor bir iş değil açıkçası burada kaynağı öğrenmek. burada da hoca yerine o sözde profosyonel zatın eline sözleşmesini verip postalarım.

    ergin ataman'ı basketbol'da tek yetkili ilan ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın